امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گوش دادن زیاد به موسیقی افسردگی را 8 برابر می کند!

من بدونه موسیقی میمیرم ولی اهگایه شاد گوش میدم وبا اهنگایه غم گین میخونم
دنیا زیباست وتا وقتی هستی لذت ببر قدر این زیبای را بدونHeartSmile
پاسخ
آگهی
(25-07-2012، 14:48)mohamad66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما موسیقی اصلا منو خسته نمیکنه تازه بهم روحیه هم میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HuhHuhHuhHuhHuh

من هم وقتی موسیقی گوش میدم یک انرژی خیلی عجیبی میگیرم ولی موسیقی شاد ته قمگین Big GrinBig GrinBig Grin

(13-06-2012، 11:03)♥ Sky Princess♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شدمcryingcryingcryingcrying

خوب من واقعا متاسف ام موسیقی شاد گوش بدهSadTongue

(21-05-2012، 11:28)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من که افسرده تر نمی شید من موقع خواب heavy rockگوش میدم
Tongue

راستش من اصلا بدون موسیقی خوابم نمیبره البته وقتی نارحتم البته من از 365 روز 364 روزش رو ناراحتم از همه چی دلیل هم نداره یعنی نمیدونم چرا اگه میدونین بگینHuhHuhHuh شوخی کردمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongue

(20-05-2012، 22:27)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه هندزفیری تو گوشم هست و دارم اهنگ میگوشم!Confused

باز خوبه شما هندزفیری میزاری من که هدفون میزارم تازه اونم بیسیم :cool:

(13-06-2012، 11:14)Anti ✘Boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اگه نبودم که گوش نمیدادم خودم میدونم افسرده ام.....Smile

اول من از شعری که شما نوشتی خیلی خوشم امدHeart افسرده شدی موسیقی غمگین گوش نده تو خانواده ما فقط من موسیقی شاد گوش میدم و افسرده نشدم :cool: ولی اینو جدی میگم من یک سایت رفتم نوشته بود موسیقی هایی که توش از هفت تیکه و گیتار برقی استفاده میشه ادم افسرده نمیشه الان سایتش فیلترهIdea
پاسخ
اگه اینطوری باشه که همهی ادمای دنیا باید افسرده باشن که مخصوصا خواننده ها ولی اونا از ما هم شاد ترن که!

والا!
بعضی آدمـــا ؛
مثـل دیـــوارای تـازه رنــگ شـده هستن ....
نــباید بــهشون نـــزدیک بـشی ،
چه بــرسه کـه بخــوای بهشــون تکــیه کـــنی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.niloblog.com/files/images/iji8pz5vo9vsyrfifl.jpg
پاسخ
بازم افسردگی

بازم افسردگی
پاسخ
من افسرده ام ولی همیشه با گوش دادن موسیقی آروم می شم..
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان