امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آخرین اطلاعات از رزیدنت اویل 6

ششمین قسمت از سری بازی‌های پرطرفدار Resident Evil پاییز امسال به دنیای گیم‌ها باز می‌گردد. هنوز مشخص نیست که این بازی مهم 2012 همانند قسمت قبلی روند اکشن‌ شدن را ادامه خواهد داد و یا به اصل خود و وحشت ناب بازخواهد گشت.

داستان قسمت ششم بازی که اکتبر امسال برای PC، Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد در سال 2013 اتفاق می‌افتد که ریس جمهور وقت آمریکا قصد افشای وقایع سال 1998 در راکون سیتی را دارد. اما رئیس جمهور دچار یک حمله بایوتروریستی می‌شود و فاجعه‌ای تازه در یکی از شهرهای چین اتفاق می‌افتد. تاکنون حضور شخصیت‌های اصلی قسمت‌های قبلی بازی و وجود دشنان تازه‌ای به‌‌نام جئاوو علاوه بر زامبی‌ها در Resident Evil 6 تایید شده‌است.

کپ‌کام د، اطلاعاتی را از بازی منتشر کرد که فضای قسمت ششم را بیش از پیش برای طرفداران و بازیبازها روشن می‌کند؛ اطلاعاتی از داستان و گیم‌پلی بازی و همین‌طور قابلیت‌های تازه‌ی زامبی‌ها که در این قسمت هوشمندتر از همیشه طراحی شده‌اند.

طبق اطلاعات اعلام شده ویروس جدید C عامل اصلی مشکلات در قسمت ششم خواهد بود. بخش داستانی بازی در سه کمپین جداگانه و به صورت موازی با یکدیگر روایت می‌شود که در هرکدام از آنها یکی از شخصیت‌های اصلی در گوشه‌ای از دنیا با فاجعه درگیر خاوهد بود. لیان، کریس و شری سه شخصیا اصلی بازی خواهند بود که شخصیت‌های دیگری نیز آنها را همراهی خواهند کرد.

اولین مامورت مربوط به لیان در یک دانشگاه روی می‌دهد که بازگشتی به فضا و اتمسفر RE های اولیه محسوب می‌شود.

هم‌چنین مسبب فاجعه‌ی تراژیک چین به‌نوعی آدا وانگ است که باعث رویارویی کریس با مرگبارترین رویداد زندگی‌اش خواهد شد.

اما شاید مهم‌ترین اطلاعات بازی به ویژگی‌های اکشن گیم‌پلی و قابلیت‌های جدید زامبی‌های بازی مربوط می‌شود. شخصیت‌ها در RE6 هم‌زمان با دویدن تیراندازی کنند، به پشت سنگرها بپرند و روی زمین شیرجه بزنند و در همین حین هم تیراندازی کنند.

زامبی‌ها هم قدرت‌های جدیدی از جمله دیویدن، پریدن و بالارفت از موانع را پیدا کرده‌اند و هم‌چنین می‌توانند تفنگ، تبر و لوله را هم به دست بگیرند. با از پای درآوردن زامبی‌ها می‌توان از سلاح آنها هم استفاده کرد.

طبیعتا تیراندازی زامبی‌ها در بازی فاز تازه‌ای را به اکشن رزیدنت اویل اضافه می‌کند که با وجود جذابیت‌ها می‌تواند حس و حال و اصالت RE6 کاملا محو کند. باید منتظر انتشار ویدیوهای بعدی از بازی و واکنش طرفداران به این زمانبی‌های هوشمند باشیم.
بازم سال تازه حس و حال غم داده
باز امثال من و تو که مثلمون زیاده
که هر روزمون هنوز عینه دیروزه
همه رویاهامون تو گذشت زمان میسوزه
همه بهم میگن میری از دست
همه فرصت هاتو میدی از دست
ولی شایدم تقصیرِ من نیست
چون رو به هرراهی میرم به روم بسته ست
یه وقتایی یادم میره الان کجام
حس میکنم پاهام از زمین جُدان
ساعت ها به یه نقطه خیره میشم
تموم رنگای روشن رنگِ تیره میشن
دیگه یادم میره لبخند بزنم
باورم نمیشه که این آدم منم
که تنها و ناراحت و نا امید
مکاش خواب بودم این روزا رو نمیدیدم
بعضی وقتا برای آروم شدن چشمامو میبندم
بعضی وقتا به سقف خیره میشم
بدونِ دلیل میخندم
یه روزایی پامیشم از خواب
با یه دلهره حس میکنم تمام دنیا از دستم دلخوره
پاسخ
آگهی
ExclamationExclamationExclamation

نمیدونم چی بگم
پاسخ
خوبید 17
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  شرکت Take-Two آخرین شایعات مربوط به GTA 6 مبنی بر انتشار بازی در سال ۲۰۲۳ را رد کرد
  شایعه: در آینده اطلاعات بیشتری از سری Prince of Persia منتشر خواهد شد
  اطلاعات جدیدی از بازی Chorus منتشر شد
  اطلاعات جدیدی از بازی Cyberpunk 2077 ماه آینده منتشر خواهد شد
  اطلاعات جدیدی از بازی Outriders منتشر شد
  اطلاعات جدیدی از بخش زمان حال Assassin’s Creed Valhalla منتشر شد
  شایعه: اطلاعات جدیدی در مورد بازی Elden Ring فاش شد
  اطلاعات جدیدی از جهان و گیمپلی بازی Ghost of Tsushima منتشر شد
  اطلاعات جدیدی از نسخه بعدی بازی Call of Duty لو رفت
  Dice آخرین بسته گسترش‌دهنده بازی Battlefield V را در تابستان عرضه خواهد کرد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان