اگه بخوای ۵ هزار تومن از عابر بانک بگیری، ۶۰ نفر تو صف با حقارت نگات میکنن...
حالا روزی که ۲۰۰ هزار تومن میگیری، تا نیم مایلی خر هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پر نمیزنه :|
پر نمیزنه :|
.
.
.
اگر فرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مودبی هستید، اگر هیچ فحشی بلد نیستید، اگر اعصاب آرامی دارید، اگر فرد صبوری هستید، کافیست راننده شوید!!!!!!
.
.
.
به سلامتی کسی که وقتی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عشق شو با یکی دیگه دید
گرفت محکم دوتاشونم یه دل سیر کتک زد
والا تا کی فداکاری... o:
.
.
.
تا حالا شده تو خیابون اونجات بخاره؟؟؟؟؟
مال من که نشده ولی اونایی که شدن الان تو افقن!!!!!!!!!
اسن ی وذی
.
.
.
به دوستم گفتم سه بار پشت سر هم بگو
سه سیر سرشیر سه شیشه شیر!
بیچاره حدود یک ساعته لکنت زبون گرفته!
.
.
.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختر :تو خجالت نمیکشی افتادی دنبال من؟
پسر :یعنی برگردم؟
دختر :نه، فقط پرسیدم

.
.
.
آقا سر کلاس بودیم استاد جنین شناسی پرسید :در زمانی که شما در رحم مادرتان بودید خونرسانی چگونه صورت می گیرد؟؟؟
یکی از پسرا گفت :ما چه میدونیم... ما که یادمون نیست؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والا ااا... چه توقعاتی دارن از ما....
.
.
.
دیروز داشتم یه روزنامه میخوندم انتهاش نوشته بود مطلب ادامه دارد... بی اختیار دستمو بردم رو ادامه مطلب تا کلیک کنم!
.
.
.
مورد داشتیم یک نفر تو خیابون مرده!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پلیس علت مرگو خنده بیش از حد به پارک دوبل راننده زن توجیه کرده))))))
.
.
.
من فقط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشق اینم/ روی سیم برق بشینم
حواست ب من نباشه دزدکی بهت ب. ر. ی. ن. م
(کفتر سیاوش قمیشی)

سپاس فراموش نشه

موقعي كه خدا پنجره ي بهشتو باز كرد منو ديد ازم پرسيد امروز چه آرزويي داري؟؟ گفتم خدايا هميشه مواظب اوني كه الان داره اين نوشته رو ميخونه باش چون برام خيلي عزيزه

من سپاس میخوام یالا
من سپاس میخوام یالا
من سپاس میخوام یالا