06-04-2012، 3:19
(04-04-2012، 13:11)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.40سال پیش میومدی بهت میگفتم چی قابل اطمینانه
اینطور کهمعلومه هواپیما قابل اطمیمنانی نیست و همین طور که میبینیم بیشتر انهدام هاش براثر سقوط بوده پس اشکالات فنی زیادی داره مخصوصا که ناوگان هوایی ایران پوسیده است
بهتره بدونی رپتورتسلیحات ارتقایافته ی تامکته
(04-04-2012، 13:16)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هنوزهم یک ابرهواپیماست
(04-04-2012، 13:11)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینطور کهمعلومه هواپیما قابل اطمیمنانی نیست و همین طور که میبینیم بیشتر انهدام هاش براثر سقوط بوده پس اشکالات فنی زیادی داره مخصوصا که ناوگان هوایی ایران پوسیده است
شما لطفا اظهار نظر نكن!
آخه در مورد اين هواپيما چي ميدوني؟
اين هواپيما مال 40 سال پيشه! ماله قبل از انقلابه! اون موقع هيچ هواپيمايي به گردش هم نميرسيد!
(04-04-2012، 13:21)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه که شماسرمنشا اطلاعات نظامی سایت هستی
برادر سروش شما اطلاعات نظامیت به درد خودت میخوره بامنم بحث نظامی نکنم چون میدونم هیچ اطلاعی نداری
خودت داری میگی 40 سال پیش به گرد پاش نمیرسیدن الانم به نظرت نمیرسن؟ برادر زمان جلو میره نه عقب اون موقع نمیرسیدن نه الان الان دیگه به درد نمایش دادن تو موزه میخوره فقط چون دیگه استفاده نمیشه چون مشکل فنی داره مخصوصا که مال 40 سال پیشه و ایران از همون موقع اینارو داره پس لطفا شما اظهار نظر نکن نه من برو یه کم مطالعه کن بعد حرف بزن

خط تولیدش چهارسال پیش بسته شده نه چهل سال پیش پس هنوزم قابل استفاده هست
(04-04-2012، 17:55)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انشاالله سربازی میریدبه اونم می رسیم
آقايه باهوش من دارم ميگم اون زمان يه افسانه بوده!
قراره از رده خارج بشه!!! بدون!!!
با جنابعالي هم كه هيچ اطلاعاتي نداري در هيچ ضمينه اي نداري (جز وشو) بحث نميكنم! چون مثال آب در هاون كوبيدنه!
حاظرم قسم بخورم حتي يك بار هم هيچ نوع اسلحه اي رو باز و بسته نكردي!(از نوع گرم) چه رسد به هواپيما و ...
تو هر وقت تونستي يه اسلحه رو باز و بسته كني بعدا بيا در مورد مسائل نظامي حرف بزن! ( با بقيه شما هم هستم)
خوش باشيد جيگرا! ماچ
(04-04-2012، 18:59)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودت فهمیدی چی گفتی؟ابراسپم دادی
اقایی که بازو بسته کردی من تو زمینه های مختلفی اطلاعات دارم فقط ووشو نیست برادر من ووشو رو 3 سال کار میکنم نه 16 سال بعدشم اینم میدونم که قراره خارج بشه بعدم اطلاعات نظامی ربطی به بازو بسته کردن نداره از خودت فلفسه نباف

داداش فارسی نوشتم به خداافسانه ی تامکت
(04-04-2012، 19:27)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-04-2012، 19:58).ali. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون موقع شرکت داسوتازه داشت هواپیماهاشوتولیدمی کردومیراژهاش به پای این جنگنده نمی رسید
وقتی ادم نگاش می کنه یه حس خاصی به ادم انتقال میشه
اما به پای هواپیما های فرانسوی نمیرسه
تنهارغیب جدی ودردسرسازش میراژاف1وفلانکربودن
(04-04-2012، 21:24)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فلانکرسوخو27-سوخو25-سوخو39-میگ33-میگ35ایناروهیچ وقت نمیشه کنارگذاشت
هواپیماها ی جنگی شوروی از همه این ها بی نظیر تر بدند هنوز که هنوزه یک صدم هواپیماهای شوروی نیستند.البته هواپیماهای جنگی اسرائیل هم خوب ومستتر در آسمان است.
اسرائیل2تاهواپیمای بومی بیشترنداره یکیش که کپی برابراصل جاین10چینیه یکیشم کپی اف4فانتومه کلاخلاقیت درحدگلابی
(04-04-2012، 21:27)alireza_1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هواپیمای جدیدروسیه معرفی شد سوخو41!!!!
شما عکس سوخو 41 رو دیدین که اینجا سنگ تامکت 40 سال پیش فرسوده از رده خارج شده ایران رو میزنین که مشکل فنی هم داره؟
سوخو47دیده بودیم 41 ندیده بودیم
یه عکس ازش بذارببینیم این هواپیمای تازه تولیدشده رو

(04-04-2012، 21:38)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا!
داداش من 47 هم ديدم!

برکوت2سوخو50نخستین ضدرادارروسیه یک ماه نمیشه رونمایی شده