19-09-2013، 17:44
:229::229::4fv:
|
به نظرتــــــــــــــون فتوشاپه یا راستــــــــــــــه ـٌـٌٍ |
||
19-09-2013، 17:44
:229::229::4fv:
(19-09-2013، 15:14)mahdi.ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهدی؟ این چه حرفیه که میزنی؟ یعنی چی که "سگ" ؟؟؟؟؟؟؟ اگه از یه نفر خوشت نمیاد دلیل نمیشه اینجوری توهین کنیا... مواظب حرف زدنت باش.... من خودم طرفدارشم..... دلیل هم دارم.... دلیل هایی که آدم هایی مثل تو هیچوقت نمیتونن درکش کنن. تو اصلا شده یک بار بری بیوگرافی شو بخونی؟ یا بری یه کم درباره ش سرچ کنی که بفهمی چه کار های خوبی انجام داده؟؟؟ وقتی چیزی ازش نمیدونی پس قضاوت نکن.. (مطمئنم اگه چیزی درباره ش میدونستی اینجوری حرف نمیزدی) (19-09-2013، 16:56)coll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.??? coll مایکل جکسون پوستشو عمل نکرد... یک بیماری داشت که رنگدانه های پوستش به مرور کم میشدن... یعنی پوستش به مرور سفید تر میشد... برای همین قضیه پوستش لکه های سفید پیدا کرد... برای همین هم مجبور بود که آرایش که... حتی خودش هم توی یک مصاحبه با اپرا وینفری همینو گفت....
19-09-2013، 19:04
(19-09-2013، 16:06)Termeh= نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
19-09-2013، 19:15
بابا خیلی تابلوه فتوشاپه
![]() | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|