26-08-2013، 19:31
اینجا باچند قانون ,دانستنی ومطالب درباره ی اقتصاد آشنا میشین
امیدوارم خوشتون بیاد
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
قانون اول اقتصاددانان =برای هر موضوع اقتصاد یک اقتصاددان موافق و یک اقتصاددان مخالف وجود دارد.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
قانون دوم اقتصاددانان=موافق ومخالف هردو در اشتباه هستند
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
دو اقتصاددان در پیاده رو قدم میزدند یکی از آنها یک اسکناس جند دلاری میبیند و میگوید این یقینا درست نیست اگر این اسکناس آنجا افتاده بود کسی آن را برمیداشت
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
ما با دو دسته از پیش بینی کنندگان روبرو هستیم=1-آنهایی که نمیدانند 2-آنهایی که نمیدانند چیزی را نمیدانند(گالبرایث)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
تجربه نشان داده که اشتباه و خطا کاملا مفید است.هیچ اقتصاد دانی نباید این اصل را انکار کند.(گالبرایث)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
"قانون سیاست اقتصاد مورفی":اقتصاددانان زمانیکه بیشتر میدانند و بیشتر باهم موافق هستند کمترین تاثیر را در سیاستگذاری دارند اما زمانیکه کمتر میدانند و کمتر با یکدیگر توافق دارند تاثیر گذاری آنها بر سیاستگذاری بیشتر است(آلن بلایدر)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
یک اقتصاددان کارشناسی است که فردا میفهمد چرا چیزی را که او دیروز پیش بینی کرده بود امروز اتفاق نیافتاده.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
وجود نرخ پایین تورم در اقتصاد همانند بارداری در ماه های اول است تورم نیز همانند کودک از بدن تغذیه کرده و سزیعا بزرگ میشود
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
مطالعه ی علم اقتصاد معمولا نشان میدهد که بهترین زمان برای خرید هرچیزی سال گذشته بوده
من فکر نمیکنم که شما بتوانید ثروتتان را خرج کنید (آلن بلایدر)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
اگر همه ی اقتصاددانان باهم موافق باشند هرگز به نتیجه ای نخواهند رسید
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
آیا میخواهید عقیده ی یک اقتصاددان را برای شما درباره ی حسادت بگویم؟(حسادت یعنی وجود محرومیت)-------->هنری بک
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
اقتصاددان کسی است که چیزی را میبیند و در حال کار است و سوال میکند آیا آن اساسا نیز کار خواهد کرد.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
دکتر حسین عظیمی:اقتصاددانها از مردم پول میگیرند تا به آنها بگویند چه قدر فقیرند.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
بچه ها بعضی هاشون یکمی ممکنه براتون سنگین باشه بنابراین باید چند بار بخونیدشون یا بی خیالشون بشین
من خودم چندبار خوندمشون تا فهمیدمشون ...

امیدوارم خوشتون بیاد

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
قانون اول اقتصاددانان =برای هر موضوع اقتصاد یک اقتصاددان موافق و یک اقتصاددان مخالف وجود دارد.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
قانون دوم اقتصاددانان=موافق ومخالف هردو در اشتباه هستند
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
دو اقتصاددان در پیاده رو قدم میزدند یکی از آنها یک اسکناس جند دلاری میبیند و میگوید این یقینا درست نیست اگر این اسکناس آنجا افتاده بود کسی آن را برمیداشت
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
ما با دو دسته از پیش بینی کنندگان روبرو هستیم=1-آنهایی که نمیدانند 2-آنهایی که نمیدانند چیزی را نمیدانند(گالبرایث)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
تجربه نشان داده که اشتباه و خطا کاملا مفید است.هیچ اقتصاد دانی نباید این اصل را انکار کند.(گالبرایث)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
"قانون سیاست اقتصاد مورفی":اقتصاددانان زمانیکه بیشتر میدانند و بیشتر باهم موافق هستند کمترین تاثیر را در سیاستگذاری دارند اما زمانیکه کمتر میدانند و کمتر با یکدیگر توافق دارند تاثیر گذاری آنها بر سیاستگذاری بیشتر است(آلن بلایدر)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
یک اقتصاددان کارشناسی است که فردا میفهمد چرا چیزی را که او دیروز پیش بینی کرده بود امروز اتفاق نیافتاده.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
وجود نرخ پایین تورم در اقتصاد همانند بارداری در ماه های اول است تورم نیز همانند کودک از بدن تغذیه کرده و سزیعا بزرگ میشود
مطالعه ی علم اقتصاد معمولا نشان میدهد که بهترین زمان برای خرید هرچیزی سال گذشته بوده
من فکر نمیکنم که شما بتوانید ثروتتان را خرج کنید (آلن بلایدر)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
اگر همه ی اقتصاددانان باهم موافق باشند هرگز به نتیجه ای نخواهند رسید
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
آیا میخواهید عقیده ی یک اقتصاددان را برای شما درباره ی حسادت بگویم؟(حسادت یعنی وجود محرومیت)-------->هنری بک
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
اقتصاددان کسی است که چیزی را میبیند و در حال کار است و سوال میکند آیا آن اساسا نیز کار خواهد کرد.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
دکتر حسین عظیمی:اقتصاددانها از مردم پول میگیرند تا به آنها بگویند چه قدر فقیرند.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
بچه ها بعضی هاشون یکمی ممکنه براتون سنگین باشه بنابراین باید چند بار بخونیدشون یا بی خیالشون بشین

من خودم چندبار خوندمشون تا فهمیدمشون ...