امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دخترونه لازوه بدونی قسمت سه

Shocked 
پوشش نامناسب
بدحجابی وپوشش نامناسب یکی اززمینه های ناامنی دختران است خانمی که بدن خودرا درمعرض نمایش مردان هوسبازقرارمی دهد دیر یازودگرفتار وسوسه های شیطانب هوسبازان می شود 6جوان که به اتهام ازارواذیت یک دختر 19ساله دستگیر شده اند انگیزخودراازاین عمل مجرمانه  پوشش نامناسب وحرکت های سبک وناشایست این دختراعلام کردندجوانی که به جرم مزاحمت وتجاوزدراستانه اعدام بوددر اخرین اظهاراتش گفت دختری که برایش مزاحمت ایجادکردم باپوشش وارایش تند ودرزمان ومکانی بود که زمینه تحریک مرا فراهم ساخت واگراوباچنبن وضعیتی بیرون نمی امد من هم به چنین سرنوشتی گرفتار نمی شدم ودختری که موردمزاحمت قرار گرفته بودنیزبه بدحجابی خود درزمان حادثه اعتراف کرد وبه دختران هم سن وسالش پیام داد که برای امنیت خودتان حجاب رارعایت کنید
خودنمایی
میل به خودنمایی  وجلوه گری به مصالحی در سرشت زن نهفته است که باید درمسیردرست وهدفی والا به کارگرفته شود اگراین گرایش مرزی نداشته باشدقطعافسادافرین خواهدبود ودرایجاد زمینه ناهنجاری وناامنی بانوان درجامعه تاثیر خواهدکردقران می فرماید مانند دوران جاهلیت به خودنمایی نپردازید کلمه تبرج ازبرج گرفته شده به معنای ان است که فردخودرا مانند برج درمعرض دیدوتماشای دیگران قرار دهد این ایه به ما می گویداگرزنان نمی توانندرخانه بمانن وبیرون امدن ازمنزل برایشان ضروری است به گونه ای خارج شوند که سبب جلب توجه نامحرمان نشوند
به من شلیک کن  حتی اگربه هدف هم نزنی برایت خواهم مرد...
Heartسپاس نشه فراموشHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط kimia kimia1378 ، *هوش سیاه* ، neda13 ، 122333 ، آماتیس
آگهی
ممنون البته تقصیر پسرا هم هست نه فقط دخترا
من از 9 سالگیم تا الان چادر می پوشم و اصلا هم برام محدودیت ایجاد نکرده
دخترا باور کنید ما ها زیبایی داریم که پسرا باید براش له له  بزنن نه که اسون به دستش بیارن.
در دسترس بودنت دیگر برایم اهمیتی ندارد. اکنون دیگر نه مشترکی و نه مورد نظر
پاسخ
 سپاس شده توسط neda13
Big GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
(05-08-2013، 14:10)mسm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا باور کنید ما ها زیبایی داریم که پسرا باید براش له له  بزنن نه که اسون به دستش بیارن.
چند سال دیگه می بینم کی برا شوهر له له می زنه Big GrinBig GrinBig Grin
ارﮧ اوبی مارو دیدی سرو بنداز پایین
.
دخترونه لازوه بدونی قسمت سه 1

پاسخ
اوهوبابااقای شوهرچه ازخودشونم تعریف میکنن25r3025r3025r30 اگه مانباشیم شماهم نیستین
پاسخ
به درد ميخورهp345
پاسخ
(05-08-2013، 15:52)parsa2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2013، 14:10)mسm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سال دیگه می بینم کی برا شوهر له له می زننBig Grin
چسبTongue
عشق فقط لی مین هوووووووووووووووووو و جانگ گیون سووووووووووووووک Heart.البته سوکی بیشترgrou
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  لقب جذاب دخترونه..♡
  قسمت های تکراری رمان ها (رمان خونا بیان اگه اشتباه بود منو بزنین)
  بدترین و بهترین جدیده جدیده اگه می خوای بدونی بیا ببین
  معرفی چند سایت و پیج اینستاگرام برای خرید های دخترونه یا پسرونه
  تکست های جوکر قسمت ۱
Rainbow نـظـرسـنـجــی جدید و جالب......تصویری.....دخترونه و پسرونه هم نداره...همه بیان تو...
  جوک های خنده دار کشتی کجی XD قسمت ۱
  خالکوبی های دخترونه
  ♥عکس های فانتزی دخترونه♥
  ایده هاو طرح های شگفت انگیزذهنی مربوط به آینده:قسمت اول

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان