29-07-2013، 4:34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[img=147.78x222.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/nokhodchi.jpg[/img]
مواد لازم :
برنج / 4 پيمانه (640 گرم)
پياز/ 1 عدد(معادل 140 گرم)
گوشت(چرخکرده)/ 250 گرم
آرد نخودچي/ 2/1 پيمانه(معادل52 گرم)
تخممرغ/ 2عدد(معادل 110تا 120 گرم)
جعفري(خردشده)/ 2 قاشق سوپخوري(معادل 40 گرم)
نمک، فلفل و زردچوبه/ به مقدار لازم
رب گوجهفرنگي/ 4/1 پيمانه(معادل60 گرم)
روغن مايع/ 4/1 پيمانه(معادل 38ميليليتر)
پيازداغ (سرخشده)/ 4/1 پيمانه(معادل28 گرم)
روش تهيه :
در ظرفي پياز را رنده کنيد. گوشت چرخکرده و آردنخودچي را با پياز رنده شده مخلوط کنيد. سپس تخممرغ، جعفري، مقداري نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا زماني که مواد چسبندگي پيدا کند. در قابلمهاي روغن بريزيد و رب گوجهفرنگي را تفت دهيد. مقداري زردچوبه، نمک، فلفل و پيازداغ را اضافه کنيد. حدود چهار تا پنج پيمانه آب روي مواد بريزيد. زماني که آب جوش آمد از مايه گلولههايي به اندازه گردوي درشت برداريد و به صورت منظم در دست شکل دهيد و در آب جوش بيندازيد. در آخر حرارت را ملايم کنيد تا کوفته پخته شود.
نکته:
براي پخت کوفته بايد گوشت آن را کاملاً ورز داد، موادي را که هم به گوشت اضافه ميکنيد بايد ورز دهيد تا مايهي کوفته حالت چسبندگي پيدا کند.
آبي که کوفته را به آن اضافه ميکنيد، بايد جوش باشد.
[img=147.78x222.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/nokhodchi.jpg[/img]
مواد لازم :
برنج / 4 پيمانه (640 گرم)
پياز/ 1 عدد(معادل 140 گرم)
گوشت(چرخکرده)/ 250 گرم
آرد نخودچي/ 2/1 پيمانه(معادل52 گرم)
تخممرغ/ 2عدد(معادل 110تا 120 گرم)
جعفري(خردشده)/ 2 قاشق سوپخوري(معادل 40 گرم)
نمک، فلفل و زردچوبه/ به مقدار لازم
رب گوجهفرنگي/ 4/1 پيمانه(معادل60 گرم)
روغن مايع/ 4/1 پيمانه(معادل 38ميليليتر)
پيازداغ (سرخشده)/ 4/1 پيمانه(معادل28 گرم)
روش تهيه :
در ظرفي پياز را رنده کنيد. گوشت چرخکرده و آردنخودچي را با پياز رنده شده مخلوط کنيد. سپس تخممرغ، جعفري، مقداري نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا زماني که مواد چسبندگي پيدا کند. در قابلمهاي روغن بريزيد و رب گوجهفرنگي را تفت دهيد. مقداري زردچوبه، نمک، فلفل و پيازداغ را اضافه کنيد. حدود چهار تا پنج پيمانه آب روي مواد بريزيد. زماني که آب جوش آمد از مايه گلولههايي به اندازه گردوي درشت برداريد و به صورت منظم در دست شکل دهيد و در آب جوش بيندازيد. در آخر حرارت را ملايم کنيد تا کوفته پخته شود.
نکته:
براي پخت کوفته بايد گوشت آن را کاملاً ورز داد، موادي را که هم به گوشت اضافه ميکنيد بايد ورز دهيد تا مايهي کوفته حالت چسبندگي پيدا کند.
آبي که کوفته را به آن اضافه ميکنيد، بايد جوش باشد.