موضوعها: 661
سپاس ها 1579
سپاس شده 6377 بار در 2578 ارسال
حالت من: هیچ کدام
چه ها شنیدین امریکا میخواد به ایران حمله کنه و دخترا رو هم زنده به گور کنه؟؟تازه گفته یه نفر هم زنده نمی مونه!! تازه میخواد...... فرح پهلوی رو دوباره بیاره راس حکومت آره میگن جو سازیه که جوونا مقابله کنن والا آمریکا میخواد به جوونا حال بده.آره جوونا هم موضوع رو گرفتن با ورود آمریکا مخالفتی نداره حداقل اونجوری قلیون آزاده و کسی باکسی کاری نداره هر کس هم پی دین و اعتقاد خودش. غیر از این دلار هم ارزون میشه و همه چیز ارومه و خیلی عالی میشه ولی مسئولین حکومتی میگن همش دروغه و ما به امریکا اجازه همچین کاری رو نمیدیم!!!!!!!ولی به نظر من بیخود کردن همه جونا همین نظر رو دارن ولی مامورای حکومتی میگن تا ما هستیم از این خبرا نیست تازه یه دختره رو با لباس کوتاه بالای زانو و بدون شلوار گرفتن!! همه رفتن تو فاز روحانی مدیونتیم!!!!تازه قراره امریکا همه مامورارو جمع کنه تا ازادی بیاد.دیگه ایندفه هرکی با حجاب بره بیرون دستگیرش میکنن.مامورای امریکایی
موضوعها: 855
سپاس ها 22847
سپاس شده 17850 بار در 6527 ارسال
چه ها شنیدین امریکا میخواد به ایران حمله کنه و دخترا رو هم زنده به گور کنه؟؟تازه گفته یه نفر هم زنده نمی مونه!! تازه میخواد...... فرح پهلوی رو دوباره بیاره راس حکومت آره میگن جو سازیه که جوونا مقابله کنن والا آمریکا میخواد به جوونا حال بده.آره جوونا هم موضوع رو گرفتن با ورود آمریکا مخالفتی نداره حداقل اونجوری قلیون آزاده و کسی باکسی کاری نداره هر کس هم پی دین و اعتقاد خودش. غیر از این دلار هم ارزون میشه و همه چیز ارومه و خیلی عالی میشه ولی مسئولین حکومتی میگن همش دروغه و ما به امریکا اجازه همچین کاری رو نمیدیم!!!!!!!ولی به نظر من بیخود کردن همه جونا همین نظر رو دارن ولی مامورای حکومتی میگن تا ما هستیم از این خبرا نیست تازه یه دختره رو با لباس کوتاه بالای زانو و بدون شلوار گرفتن!! همه رفتن تو فاز روحانی مدیونتیم!!!!تازه قراره امریکا همه مامورارو جمع کنه تا ازادی بیاد.دیگه ایندفه هرکی با حجاب بره بیرون دستگیرش میکنن.مامورای امریکایی گفتن با هیچ بنی بشری هم شوخی نداریم
موضوعها: 5
سپاس ها 304
سپاس شده 189 بار در 112 ارسال
20-03-2014، 12:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-03-2014، 12:31، توسط seta1999.)
چه ها شنیدین امریکا میخواد به ایران حمله کنه و دخترا رو هم زنده به گور کنه؟؟تازه گفته یه نفر هم زنده نمی مونه!! تازه میخواد...... فرح پهلوی رو دوباره بیاره راس حکومت آره میگن جو سازیه که جوونا مقابله کنن والا آمریکا میخواد به جوونا حال بده.آره جوونا هم موضوع رو گرفتن با ورود آمریکا مخالفتی نداره حداقل اونجوری قلیون آزاده و کسی باکسی کاری نداره هر کس هم پی دین و اعتقاد خودش. غیر از این دلار هم ارزون میشه و همه چیز ارومه و خیلی عالی میشه ولی مسئولین حکومتی میگن همش دروغه و ما به امریکا اجازه همچین کاری رو نمیدیم!!!!!!!ولی به نظر من بیخود کردن همه جونا همین نظر رو دارن ولی مامورای حکومتی میگن تا ما هستیم از این خبرا نیست تازه یه دختره رو با لباس کوتاه بالای زانو و بدون شلوار گرفتن!! همه رفتن تو فاز روحانی مدیونتیم!!!!تازه قراره امریکا همه مامورارو جمع کنه تا ازادی بیاد.دیگه ایندفه هرکی با حجاب بره بیرون دستگیرش میکنن.مامورای امریکایی گفتن با هیچ بنی بشری هم شوخی نداریم ازه گفتن که میخوایم به جای آنتن دیجیتال توی همه ی خونه ها ماهواره ی مجانی نصب کنن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]به اون خونه هاییم که ماهواره دارن جایزه میدن جایزشون هم کمکم هزینه ی رفتن به لاس وگاس هست و هزارن جوایز نقدی دیگه[img]images/smilies/wink.gif[/img]
تموم شد حالا
یه جمله دیگه
عید اومده
عاااااااااااااااااااااشق الناز شاکردوستم