22-05-2013، 8:28
اولي(شنيدم پسرت ديوونه شده ولي الان حالش خوب شده)دومي(نه بابا تازه اول ديوونگيشه چون ميخواد بره زن بگيره)
هر
هر
هر
به غضنفر ميگن دوست داري بابات بميره تا مالش برسه به تو)غضنفر(دوست دارم بكشنش تا خون بهاشم به من برسه)
هر
هر
هر
معلم(گرم برين نقطه ي جهان كجاست)شاگرد(حمام)
هر
هر
هر
معلم(شير خشك چگونه تهيه ميشود)شاگرد(گاو بيچاره رو انقدر حرص و جوش ميدن تا شيرش خشك بشه)
هر
هر
هر
مشتري(از اون كتلت ديروزي كه به من داديد داري)گارسون(بله قربان)مشتري(پس يه پرس ديگه بياين چون تخت اون يكي كفشمم ترك خورده)
هر
هر
هر
غضنفر از عراق اومده بود.عليرضا(آن جا چه ميكردي)غضنفر(عرق)
هر
هر
هر
معلم(با فعلا يه جمله بساز)شاگرد(فعلا يه سوال ديگه بپرسين)
هر
هر
هر
معلم(چي تو دهنته)شاگرد(اين آلو خشكه گذاشتمش تو دهنم خيس بشه زنگ تفريح بخورم)
هر
هر
هر
غضنفر كدو تنبل ميخره ميذارش كلاس تقويتي.
هر
هر
هر
معلم(براي اين كه جريان برق قطع بشه چيكار بايد بكنيم)شاگرد(پول قبض برقو نديم)
هر
هر
هر
يه سينما فيلم شام آخرو ميذاره مردم با قابلمه ميرن فيلم ببينن.
هر
هر
هر
غضنفر صبح از خواب بيدار ميشه مي بينه هوا خيلي خوبه زنگ ميزنه هوا شناسي تشكر ميكنه.
هر
هر
هر
خسيسه به زنش ميگه(امروز جون يكيو نجات دادم)زن(واقعا)مرد(آره.يه گدا گفت اگه بهم پول بدي از خوشحالي ميميرم.منم بهش ندادم تا نميره)
هر
هر
هر
خواهر كوچيك تر(خجالت نمي كشي اين كيكو تنها خوردي و به فكر منم نبودي)خواهر بزرگ تر(اتفاقا همش به فكرت بودم كه مبادا سر برسي)
هر
هر
هر
گاو بهتره يا گوسفند؟گاو چون وقتي از خيابون رد ميشه دو طرفشو نگاه ميكنه ولي گوسفند سرشو مثل گاو ميندازه پايين و رد ميشه.
هر
هر
هر
پسر(مامان ناهار چي داريم)مامان(كوفتو زهر مار)پسر(آخ جون از دست املتراحت شديم)
هر
هر
هر
خسيس يه سپاس بده
هر

به غضنفر ميگن دوست داري بابات بميره تا مالش برسه به تو)غضنفر(دوست دارم بكشنش تا خون بهاشم به من برسه)
هر

معلم(گرم برين نقطه ي جهان كجاست)شاگرد(حمام)
هر

معلم(شير خشك چگونه تهيه ميشود)شاگرد(گاو بيچاره رو انقدر حرص و جوش ميدن تا شيرش خشك بشه)
هر

مشتري(از اون كتلت ديروزي كه به من داديد داري)گارسون(بله قربان)مشتري(پس يه پرس ديگه بياين چون تخت اون يكي كفشمم ترك خورده)
هر

غضنفر از عراق اومده بود.عليرضا(آن جا چه ميكردي)غضنفر(عرق)
هر

معلم(با فعلا يه جمله بساز)شاگرد(فعلا يه سوال ديگه بپرسين)
هر

معلم(چي تو دهنته)شاگرد(اين آلو خشكه گذاشتمش تو دهنم خيس بشه زنگ تفريح بخورم)
هر

غضنفر كدو تنبل ميخره ميذارش كلاس تقويتي.
هر

معلم(براي اين كه جريان برق قطع بشه چيكار بايد بكنيم)شاگرد(پول قبض برقو نديم)
هر

يه سينما فيلم شام آخرو ميذاره مردم با قابلمه ميرن فيلم ببينن.
هر

غضنفر صبح از خواب بيدار ميشه مي بينه هوا خيلي خوبه زنگ ميزنه هوا شناسي تشكر ميكنه.
هر

خسيسه به زنش ميگه(امروز جون يكيو نجات دادم)زن(واقعا)مرد(آره.يه گدا گفت اگه بهم پول بدي از خوشحالي ميميرم.منم بهش ندادم تا نميره)
هر

خواهر كوچيك تر(خجالت نمي كشي اين كيكو تنها خوردي و به فكر منم نبودي)خواهر بزرگ تر(اتفاقا همش به فكرت بودم كه مبادا سر برسي)
هر

گاو بهتره يا گوسفند؟گاو چون وقتي از خيابون رد ميشه دو طرفشو نگاه ميكنه ولي گوسفند سرشو مثل گاو ميندازه پايين و رد ميشه.
هر

پسر(مامان ناهار چي داريم)مامان(كوفتو زهر مار)پسر(آخ جون از دست املتراحت شديم)
هر

خسيس يه سپاس بده