11-04-2014، 20:45
میتونه هر دینی داشته باشه به ما ربطی نداره شاهین نجفی بهترین رپر ایرانه
تو مصاحبه هاش هم گفته که قصدش توهین به اعتقاد کسی نبوده:cool:شاااااااااهین همیشه پرچمش بالاست خیلی مونده تا امثال پیشرو برسن بهش

|
واکنش هيچکس به آهنگ جديد شاهين نجفی در في*س ب*وک !! |
|||||||||||
11-04-2014، 20:45
میتونه هر دینی داشته باشه به ما ربطی نداره شاهین نجفی بهترین رپر ایرانه
![]()
13-04-2014، 20:25
پرچم هیچکس بالاست
14-04-2014، 15:19
هیچکس کیه وقتی شاهین نجفی هست اون باید بره آدامس بجوئه
28-05-2014، 14:33
الان پیشرو چیزشو داره من سیاسی نمیگم اجتماعی بخونه اگه چیزشو داره اجتماعی بخونه نداره دیگه فقط حدش خوندن درباره شماره دادن به دختر این چیزاست
كجـــاشاهين ملعونه؟؟؟
ب نظر من ملعوم شماييت؟؟؟ ك چشم رو حقيقت بستيده؟؟؟ شما جماعت نامرد از مرد بودن ترسيده ايد (13-04-2014، 20:25)یاس-tatal نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن ب اندازه شاهين ![]()
25-08-2014، 10:21
+زباله دان
30-07-2017، 1:21
بهتره اول ب خودمون نگا بندازیم بعد درمورد دیگران قضاوت کنیم شاهین فقط حقیقتو میگه و بس
درضمن شاهین ارتش شرهارو داره ن طرفدار ارتش شر ینی خانواده دوم شاهین طرفداری هم نمیکنم و بر علیه هیچکس و طرفداراش هم نیستم فحشم ندید بهم لطفن ![]() سعی بر گفتن حقیقت دارم فقط و بس
30-07-2017، 9:06
(11-04-2014، 20:45)1shaghayegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هعي خفن .. بفهم داري چي ميگي ... اگه اين گربه نره بهترين رپر ايران باشه ماها بايد بريم بميريم ديگ ...!! اگه اين بهترينه حصين و سروش و بهرام حتما فقط يه رپكن متبدي ان نه؟؟؟ دفعه بعد خواستي نظر بدي يكم تو دهنت مزه مزه كن حرفتو بعد بيارش بيرون... مرسي ...
22-02-2018، 0:23
شاهین: کسانی که منو گوش می کنن میدونن که من یک آدم ضد دین نیستم اما به هر حال نظرات خودم رو نسبت به دین دارم و بدون اینکه قرار باشه به اعتقادات کسی توهین بشه ما حرف خودمون رو می زنیم...ما نقد داریم و چون مردممون رو دوست داریم نقد داریم.....من رحم نمیکنم به این سیستم و ما زیرپای اسن سیستم رو خالی می کنیم....یه آدم متدین هم میتونه طرفدار ما باشه حالا طرفدار که میگم یعنی میتونه آهنگای مارو گوش کنه...اگر شما آهنگ های منو که فکر می کنید توهین و هتاکیه به دقت گوش بدید متوجه می شوید که طرف مقابل من اسلام سیاسی حاکم بر ایرانه...و من مطالبم در حد طنزه و دارم میگم مثلا حالا که ایران وضعش خرابه و از اسلام سو استفاده میشه پس ای نجات بخش بزرگ آسمانی که مردم به تو اعتقاد دارن ظهور کن و به داد مردم برس...من یک آنارشیست هستم به معنای راس گریزی...نه اینکه هرج و مرج طلبی...
همچنین شاهین نجفی در مصاحبه با رادیو فردا گفت که یک خداناباور است و به مفاهیمی مانند خدا و شیطان اعتقادی ندارد و همچنین قرآن را به عنوان متنی زیبا قبول دارد نه یک نوشته آسمانی... او در آهنگ هایش از مسایلی مانند: استبداد سیاسی، حاکمیت دینی، فقر، تبعیض جنسی، سانسور، کودکان کار، اعدام، اعتیاد و هوموفوبیا است. او یک هتاک نیست فقط برای بعضی ها تهدید به حساب می آید | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|