26-12-2024، 0:49
1⃣ پسر بد هر آمادست برای جنگیدن برای فتح کردن زندگی و هر مانع که باشه ازش میگذره
2⃣ پسر بد وقتی اتفاق بدی براش میفته واکنشهای غیر منطقی نداره احساسی رفتار نمیکنه و میدونه چطور با این موضوع کنار بیاد
3⃣ پسر بد از هیچ چیز و هیچکس شکایت نمیکنه چون به خودش خیلی خیلی مطمئنه
4⃣ پسر از اینکه تنها باشه و با دختری رابطه نداشته باشه ناامید نیست چون میدون من میتونم همین الانم دختر مد نظرم رو پیدا کنم
5⃣ پسر بد اهمیتی نمیده که دختر بهش علاقه مند نباشه چون میدونه من به راحتی میتونم این دخترو جایگزین کنم
6⃣ پسر بد تحت تاثیر زیبایی یک قرار نمیگیره میدونه زیبایی ملاک اصلی نیست
7⃣ پسر بد بشدت آدم معتبریه و میشه بهش اعتماد کرد
8⃣ پسر بد دخترو ناراحت میکنه اما در عین حال میتونه باحال و هیجان انگیز باشه برای دختر
9⃣ پسر بد حس شوخ طبعی زیادی داره اون میدونه چه زمانی باید بی رحم و جدی باشه
0⃣1⃣ پسر بد میدونه چطوری با دختر صحبت کنه چون با هوش کلامی که داره جنبه های خندار پیدا میکنه و دخترو میخندونه
پسر بد واقعا بد نیست ( به خودش احترام میزاره )
شیک بپوش
خط قرمز داشته باش
بی احترامی دیدی پرخاشگری نکن سکوت کن
خندهی خفیفی بر لب بزن
با بهترین ها نشستو برخواست داشته باش
2⃣ پسر بد وقتی اتفاق بدی براش میفته واکنشهای غیر منطقی نداره احساسی رفتار نمیکنه و میدونه چطور با این موضوع کنار بیاد
3⃣ پسر بد از هیچ چیز و هیچکس شکایت نمیکنه چون به خودش خیلی خیلی مطمئنه
4⃣ پسر از اینکه تنها باشه و با دختری رابطه نداشته باشه ناامید نیست چون میدون من میتونم همین الانم دختر مد نظرم رو پیدا کنم
5⃣ پسر بد اهمیتی نمیده که دختر بهش علاقه مند نباشه چون میدونه من به راحتی میتونم این دخترو جایگزین کنم
6⃣ پسر بد تحت تاثیر زیبایی یک قرار نمیگیره میدونه زیبایی ملاک اصلی نیست
7⃣ پسر بد بشدت آدم معتبریه و میشه بهش اعتماد کرد
8⃣ پسر بد دخترو ناراحت میکنه اما در عین حال میتونه باحال و هیجان انگیز باشه برای دختر
9⃣ پسر بد حس شوخ طبعی زیادی داره اون میدونه چه زمانی باید بی رحم و جدی باشه
0⃣1⃣ پسر بد میدونه چطوری با دختر صحبت کنه چون با هوش کلامی که داره جنبه های خندار پیدا میکنه و دخترو میخندونه
پسر بد واقعا بد نیست ( به خودش احترام میزاره )
شیک بپوش
خط قرمز داشته باش
بی احترامی دیدی پرخاشگری نکن سکوت کن
خندهی خفیفی بر لب بزن
با بهترین ها نشستو برخواست داشته باش