02-04-2024، 13:29
موسسه گاج، در هر سال تحصیلی، ۱۹ آزمون با فاصلههای ۲ هفتهای برگزار میکند. از نظر قدمت، این موسسه در برگزاری آزمونهای آزمایشی نسبت به سایر موسسات تازه تاسیستر است، اما با این حال، در همین مدت کوتاه نیز توانسته خدمات خوبی را به داوطلبان ارائه دهد و رضایت دانشآموزان را جلب کند. یکی از نقاط ضعفی که در آزمونهای گاج وجود دارد و سبب شده تا رغبت دانشآموزان برای شرکت در آزمونهای این مجموعه کاهش یابد، جامعهی آماری پایین آن است. این موسسه نسبت به موسسات قلمچی، گزینه ۲ و سنجش، از جامعهی آماری پایینتری برخوردار است و با توجه به این که یکی از اهداف اصلی دانشآموزان از شرکت در این آزمونهای آزمایشی، سنجش و بررسی وضعیت خود و مقایسهی آن با سایر داوطلبان است، پایین بودن جامعهی آماری، سبب کماشتیاق شدن دانشآموزان نسبت به شرکت در آزمونهای گاج شده است.
برنامهی راهبردی آزمونها نیز، بسیار جای پیشرفت دارد، به طور مثال، تدبیری برای عقب ماندن دانشآموزان از برنامه در نظر گرفته نشده، در صورتی که در سایر موسسات، ایستگاههای جبرانی در برنامه راهبردی لحاظ شده تا استرس دانشآموزان از بابت عقب بودن از برنامه رفع شود. همچنین یکی از ملزومات موفقیت در پروسهی کنکور، داشتن برنامهای مدون جهت مرور و دورهی مباحث است. اما این موضوع در برنامه راهبردی آزمونهای گاج رعایت نشده و همین موضوع میتواند باعث تشدید مشکل فراموشی مباحث در دانشآموزان شود.
از نظر سطح دشواری سوالات نیز، سوالات استانداردی را در آزمونهای گاج شاهد هستیم و با توجه به نوپا بودن آزمونهای این مجموعه، میتوان گفت که سوالات طراحی شده در این آزمونها از کیفیت بالایی برخوردارند. منظور از استاندارد بودن سوالات، مفهومی بودنِ آنها است و مفهومی بودن، لزوماً به معنای دشوار بودن نیست و در مجموع میتوان گفت که در این آزمون، تلاش مولفان و طراحان بر آن است که حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد سوالات را در سطح ساده، ۴۰ الی ۶۰ درصد را در سطح متوسط و ۲۰ الی ۳۰ درصد را در سطح دشوار طراحی کنند تا دانشآموزانی که در طیفهای متنوعی از نظر تحصیلی قرار دارند، چه آنهایی که قوی هستند، چه آنهایی که در حال رشد هستند و چه آنهایی که از نظر درصدی، در سطح متوسط قرار دارند، تفکیک شده و به رقابت با هم بپردازند. در این آزمون، علاوه بر پاسخنامهی تشریحی، ویدیوهای حل سوالات نیز ارائه شده است و دانشآموزان میتوانند حل تصویری سوالات را در وبسایت DrIQ.Com مشاهده کنند.
محدوده تراز در آزمون گاج
یکی از اصطلاحات مهمی که در آزمونهای آزمایشی وجود دارد و بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، کلید واژهی «تراز» است. تراز داوطلب در یک آزمون، وضعیت او را در آن آزمون نسبت به سایر رقبا نشان میدهد و محدودهی این تراز، در هر موسسه ممکن است با یک موسسهی دیگر متفاوت باشد. در آزمونهایی که موسسه گاج برگزار میکند، تراز نهایی، عددی بین ۰ تا ۱۰۰۰۰ است، اما کسب تراز ۰ که کف این محدوده و ۱۰۰۰۰ که سقف آن است، در عمل غیرممکن است و معمولاً کمترین تراز واقعی، در محدوده ۳۵۰۰ و بیشترینِ آن، در حدود ۸۰۰۰ قرار میگیرد.
لینک دانلود:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.uploadbag.com/files/102f6aac0b8399b8872e95652fe5edec/Gaj1402E12.zip.html