امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اولین بار با انجمن چطور آشنا شدین؟

سلام دوستان لطفا شروع کنین
نـבارم تر๛ از این בنیاے ؋ـانی⚰️ گذشت ها گذشت ماهم میگزریم??️
پاسخ
 سپاس شده توسط MORTEZA RM ، why lie
آگهی
اولین بار حدودا ده سال پیش بود دنبال چندتا عکس از سپهر خلصه بودم ببینم چه شکلیه...که امدم اینجا از اون موقع به بعد تقریبا هر سه چهار روز یه بار اینجا سر میزنم...اوایل خیلی شلوغ بود سه چهار صفحه کاربر انلاین داشت اینجا..چه خاطرات خوبی و برام فلش خور رقم زد..
پاسخ
 سپاس شده توسط parisa 1375
یادمه قبل اینکه وارد انجمن بشم شاید خیلی وقت مهمان تو قسمت گیم های فلشخور میومدم و میرفتم و تا اون موقه اصن با انجمن های اینترنتی آشنایی نداشتم.
ی سری گیم بود که خیلی دوسشون داشتم و کلا از همون بچگیم تا الان عاشق گیم های ساده ای بودم که گیم پلیشون آدمو جذب میکنه،
هیچی دیگه پای اینترنت اکسپلورر میشستم گیم میزدم و اینا تا یه روز یادمه از اون نوار بالا وقتی داشتم تو کتگوری گیم ها میگشتم یه چیزیو توی نیو تب باز کردم به اسم انجمن، تا قبل اون موضوعایی که مث همین الان میرن و میان رو دیده بودم فککنم (اگه اشتباه نکنم)
ولی بیشتر یه حالت وب گونه برام داشت نمیدونم چجوری بگم، تازه اونجا توجه کردم به اینکه آقا اصن یه انجمن اینترنتی چی هست اصن؟
هیچی دیگه این شد که با اولین انجمن اینترنتی ای که توش جوین شدم آشنا شدم...
بعدشم دیگه یواش یواش اینترنت اومدنم از یاهو مسنجری که توش فقط خونواده رو داشتم و موزیک دانلود کردن و گیم زدن تبدیل شد به انجمن اومدن و چت کردن و چت روم های مختلف و انجمن های دیگه و زیاد شدن کانتکت های یاهو مسنجر و نیمباز و مسنجر های اون موقع و یواش یواش ورود کردم به شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و اون موقعا یه چیزی بود به اسم گوگل پلاس...
کلا برعکس همه بچها و رفیقام که همش برنامه میکردن و بیرون بودن من آدمی پای کامپیوتر نشینی بودم و از همون اول کنج عزلت برمیگزیدم.
تقصیر خودمم نبود وقتی از وقتی بدنیا میای بشینی پای کامپیوتر این چیزا رو هم داره، به طبع من بخاطر سنم نباید مثلا دایل آپ رو یادم باشه ولی مثلا حتی با همون دایل آپ هم خاطره زیاد دارم...
همین الان تو خونه مودم دایل آپ دارم هنوز  Big Grin Big Grin  Big Grin 
آره خلاصه
البته دروغ نگم از همون اول جو این انجمن یکم خشک تر از بقیه انجمن ها بود ولی همین پایدار بودنشه که خیلی جذابش میکنه

مثلا فککنم از وقتی یادمه صابر پروفایلش همین بود و اگه یبار مثلا آواتارشو عوض کرده باشه من یادم نیست
و تم انجمن تو این دوازده سیزده سالی که میشناسمش تغییر نکرده ولی مثلا بقیه انجمنا خیلی فانتزی و ملو بودن 
(این اکانت ساخته ی زمان کودکی بنده هست و فقط جهت مرور خاطرات امضا و بایو و آواتار عوض نشده پس لطفا قضاوت نکنید♥)

خداوند زمین را آفرید و گفت :
به به چه زیباست سپس مرد را آفرید و گفت : جانمی این دیگه آخرشه
و بعد هم زن را آفرید و با کمی اخم گفت : اشکالی نداره آرایش میکنه 
پاسخ
 سپاس شده توسط parisa 1375
 بار اول همان بازی سرباز کوچولو رو چند باری جستجو کردم و اما تجربه اینبارم طوری شد تا مرحله قلعه آخر رفتم .
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  انجمن فلشخور چهارده ساله شد!!!!!!!!!!!
  جالب: چگونه بودن انجمن در سال۲۰۱۴
  تقدیم به پسرای انجمن (داداشای گلم )
  اولین حیوانی که در این تصویر می بینید بیانگر شخصیت شماست؟
  با قطعات دستگاه کالباس بر آشنا شویم
  هدیه ی خوب من؛برای همه ی دختران انجمن فلشخور
  با سرد و بی احساس ترین فرد جهان بیشتر آشنا شوید
  چطور بیشتر خوشبگذرونیم♡
  يك جمله درباره ى انجمن فلش خور بنويسيد
  صبحا که ازخواب پامیشی اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان