03-03-2021، 19:00
450 گرم سینه مرغ بی استخوان
دو پیمانه نخود فرنگی در پوسته
¼ پیمانه سس سویا
دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
یک قاشق چایخوری روغن چیلی
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
225 گرم نودل تخم مرغی چینی
یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
دو حبه سیر رنده شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی شده
دو عدد پیازچه
1/4 قاشق بادام زمینی خرد شده
سالاد پاستا
طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
ابتدا نودل ها را در آب درحال جوش ریخته و طبق دستور پخت روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و نخود فرنگی را هم آبپز کنید و بگذارید آبش برود سپس در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و در تابه ای آن را سرخ کنید و سیر را رنده کرده و پیازچه را حلقه ای برش بزنید، فلفل دلمه ای را هم خرد کنید ، در تابه ای دیگر سیر رنده شده را تفت داده و فلفل دلمه ای ، پیازچه و نخود فرنگی را به تابه اضافه نموده و کمی تفت دهید.
نودل ، سبزیجات و مرغ سرخ شده را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید حالا ظرفی را برداشته و سس را آماده کنید ، برای این کار سرکه ، روغن چیلی ، سس سویا و فلفل قرمز را با هم ترکیب کرده و روی سالاد بریزید.
سالاد را با بادام زمینی و برگ های گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
سالاد پاستا و مرغ
نکات تکمیلی در مورد سالاد پاستا
سالاد پاستا جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد پاستا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .