امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتوگوی ثمربخش گامی برای استحکام روابط زناشویی

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتوگوی ثمربخش گامی برای استحکام روابط زناشویی 1

زمينه های اختلاف که پيوند زناشويي را تهديد ميکند بسيار است . اما مهمترين دليل آن عدم برقراري ارتباط متقابل بين زن و شوهر است. جملاتي ازاين قبيل که «ما ديگر نميتوانيم با هم بسازيم»، «ديگر تفاهم نداريم»و يا «اختلاف ما حل نشدني است » حاصل اين عدم ارتباط متقابل است . بسياري از زن و شوهرها از اين موضوع شاکي هستند که وقت کافي براي گذراندن وقت با يکديگر ندارند . اما در حقيقت موضوع اصلي کمبود وقت نيست. مساله مهم اين است که زوجها نميدانند فرصت باهم بودن را چگونه سپري کنند.


بر این اساس فرنازطارمیان روانشناس در گفتگو با خبرنگار دکتر سلام عنوان کرد: قانون هاي زيادي وجود دارد که ميتوانيد با عمل کردن به آنها اوقاتي را که با همسرتان در منزل سپري ميکنيد به يکي از شادترين اوقات بدل کنيد.

وی افزود: گفت و گوي ثمربخش با يکديگر نقش مهمي در استحکام روابط زناشويي ايفا ميکند. يک مکالمه وقتي سازنده است که موجب تخريب روحيه فرد مقابل نشود. زن و شوهر براي اينکه بتوانند ارتباط سازنده با يکديگر برقرار کنند بايد در مسير محبت يکديگر قرار بگيرند. در بسياري موارد زن يا شوهر با قصد تسکين همسر خود حرفي به زبان مي آورد که نتيجه گفت و گو را منفي کرده و بر بد حالي و ناراحتي وي مي افزايد.

این روانشناس خاطر نشان کرد: اين نکته را به خاطر داشته باشيد که همسر شما رئيس شما نيست. صحبتهاي رسمي در روابط زناشويي ثمربخش نيست. براي درک بهتر درحين مکالمه با همسرتان با علاقه به حرفها ي او گوش دهيد. ميز شام را دير تر هم ميتوانيد جمع کنيد ،ظرفهاي کثيف داخل سينک ظرفشويي را هم دوساعت ديرتر ميتوانيد بشوييد. مطمئن باشيد همسرتان بيش از آنکه از شست و شوي به موقع ظرفها خوشحال شود از اينکه شما حرفها ي او را با دقت و آرامش گوش ميدهيد دلشادتر ميشود.

وی افزود : بسياري عادت دارند که حين شنيدن حرفهاي طرف مقابل سکوت کنند اما سکوت هميشه با ايجاد حس ترديد در طرف مقابل همراه است. معمولاً زن ها هنگام گوش کردن، اجزاي صورت خود را تکان ميدهند يا با تکرار کلمه آره درسته، عجب و جداً به طرف مقابل ميفهمانند که در حال گوش دادن به حرف هاي وي هستند. نکته اي که باعث سوءتفاهم ميشود همين است که زنها عادت به سر جنباندن دارند ولي مردان در بيشتر اوقات سکوت اختيار ميکنند و خانمها به گمان اينکه حرفشان مفيد نيست و خريدار ندارد دچار پريشاني خاطر ميشوند.

طارمیان تاکید کرد:نقش مدير کل را براي همسر تان بازي نکنيد. مردان به اندازه کافي در شغل خود با مشکلات بسياري مواجه هستند که بايد آنها را حل و فصل کنند و گزارش صحيح به مديرشان دهند. به همين دليل دوست ندارند در منزل هم جوابگوي همسرشان باشند. از گوشزد کردن مشکلات و نقطه ضعفهاي همسرتان خودداري کنيد.-پرحرفي نکنيد .

وی یاد آور شد: خانمها علاقه خاصي به داستانسرايي دارند و حال آنکه اغلب مردان از پرگويي و حاشيه رفتن در تعريف ماجرا بيزارند. بهتر است زمانيکه ميخواهيد با همسر خود درباره امور خانه يا تربيت فرزندان صحبت کنيد گفت و گوي کوتاه و شيريني داشته باشيد. بيشترازآنکه بر مشکلات و نقطه ضعفهاي همسرتان تمرکزکنيد،جنبه هاي مثبت زندگي با وي را در نظر بگيريد و با تکرار اين موضوع به وي بفهمانيد که از زندگي با وي لذت ميبريد و راضي هستيد.

وی در انتها به زوجین توصیه کرد:هرگز صحبتهاي همسرتان را قطع نکنيد. يادتان نرود که همسرتان هم حق صحبت دارد، پس اجازه دهيد که او هم صحبتش را به پايان برساند و اين حس منفي که کسي به حرفهاي من گوش نميکند و يا حرفهاي من به درد نميخورد در او ريشه کن شود.- از به کار بردن فحش و عبارات ناسزا نيز پرهيز کنيد. خطاب کردن همسر باکلمات رکيک وتند موجب تحقير و رنجش خاطر وي ميشود. شايد شما در زمانيکه گفته هاي فوق را به زبان ميآوريد حس بدي در دل نداشته باشيد ولي فراموش نکنيد آب رفته به جوي بازنمي گردد. ضمناً احترام متقابل را فراموش نکنيد. ميزان انعطافپذيري را در خود بالا ببريد و از بيان اختلاف نظر خود با همسرتان جلوي ديگران صحبت نکنيد.

گفتنی است براي هرچه صميمي تر بودن رابطه تان، احساسات مثبت و منفي را به يک ميزان با هم درميان بگذاريد. نگفتن حقيقت به نوعي دروغگويي است. خود را وقف حقايق و زندگي آزادانه کنيد و از پنهانکاري بپرهيزيد. با بيان نيات دروني خود همسرتان را خشنود و به پايداري رابطه خود کمک کنيد

گزارش از ایده مفرح.
《سپاس》♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تأثير مشکلات کاري بر روابط خانوادگي
  آیا روابط و عشق های دیجیتالی، موفق است؟
  روابط پدران و دختران
Exclamation اما و اگرهای ممنوعه در زندگی مشترک زناشویی
Question چگونه از مشاجره ی زناشویی جلوگیری کنیم؟
Question آیا اعتیاد به روابط جنسی یک بیماری به شمار میرود
  روابط زناشویی و ۱۵ تکنیک رابطه زناشویی موفق
  آسیب های روابط دختر و پسر.......
  روابط با همسالان و کودکان مُبتلا به اختلال سلوک !
  تیرگی روابط تازه عروس و دامادها با این عوامل

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان