16-12-2020، 18:54
فیله سالمون پخته یا سرخ شده یک عدد
ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
پیاز قرمز خرد شده نصف یک عدد
کَبَر ۱ قاشق غذاخوری
عصاره یک عدد لیموترش یک عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
پیاز قرمز خرد شده نصف یک عدد
کَبَر ۱ قاشق غذاخوری
عصاره یک عدد لیموترش یک عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد سالمون :
داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این
مخلوط را به آرامی به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید.
برای طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.