07-10-2020، 13:28
خیلی از افراد به خوردن سیر علاقه ای ندارند و از سیر فراری هستند اما سیر دارای خواص و تاثیرات بسیار عالی می باشد. اگر سیر را با عسل ترکیب کنید می توانید برای درمان گلودرد، سرماخوردگی و آنفولانزا از آن استفاده کنید.
ترکیب سیر و عسل و فواید عالی آن برای بدن
به احتمال زیاد شما در طول زندگی تان ترکیب شیر و عسل خورده باشید اما کم پیش آمده است که سیر و عسل خورده باشید. سال های سال، سیر به عنوان نوعی ماده غذایی و همچنین نوعی دارو در نظر گرفته شده است و افراد از فواید بسیار آن استفاده کرده اند.
در زمان های پیش تر از سیر به عنوان نوعی پماد و در درمان عفونت ها و ضعف های جسمانی و فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی نیز استفاده می شده است.
سیر یک داروی طبیعی است و با استفاده از آن، می توان بیماری های متعددی را درمان کرد. سیر را می توانیم به صورت پخته یا خام بخوریم و با کمک آن، قدرت دستگاه ایمنی بدن و تن درستی مان را بیش تر کنیم. بیش ترِ خواص و فوایدِ سیر برای سلامتی به دلیل ترکیبی است به نام آلیسین. آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد خون می شود و تمام بدن را طی می کند، و از آن پس تاثیرات قوی و مفیدش را در بدن اعمال می کند.
فـــواید سیر:
ضد سرطان
افزایش دهنده ی میل جنسی
تنظیم کننده ی کلسترول
کاهش علائم آسم
از بین برنده ی جوش و آکنه
ضد سرماخوردگی
ضد اسهال
درمان عفونت های بدن
تنظیم کننده ی فشار خون
متوقف کننده ی علائم تصلب شرایین
هم چنین از سیر برای کاهش علائم آرتروز، دیابت و بزرگ شدن پروستات استفاده می کنند. می توانیم از سیر برای درمان مشکلات سلامتِ روزانه مان و بالا بردن متابولیسم (دگرگشت) و انرژی استفاده کنیم.
از دیگر ویژگی های سیر می توان به بالا بردن قدرت بدن در مقابل بیماری ها و از بین بردن سموم اشاره کرد. اگر سیر را با پیاز و زنجبیل مخلوط کنیم، به داروی قدرتمندی دست می یابیم که می توانیم آن را به جای شیمی درمانی استفاده کنیم.
بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنیم؛ این بهترین روشِ بهره مندی از خواص متعدد آن است. توصیه می شود حبه های سیر را تکه تکه کنید و بگذارید 20 دقیقه بماند، و سپس آن را با شکمِ خالی بخورید.
سیر و عسل ترکیبی معجزه آسا
سیرِ خام و عسل
بسیاری از پزشکان توصیه می کنند سیر را با عسل مخلوط کنید و هر روز صبح بخورید. تمامِ کاری که باید انجام دهیم این است که 2 یا 3 حبه سیر را خرد و با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیم. این ترکیب به ما انرژی و سلامتیِ بیش تر می دهد.
داروی تقویتی و ضد آنفولانزای سیر
این داروی تقویتی برای درمان گلودرد، سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است.
مواد اولیه ی مورد نیاز:
5 حبه سیر
نصفِ پیاز زرد
2 عدد فلفل قرمز تند
1 لیوان آب لیمو
1 قاشق غذاخوری زنجبیل خردشده
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
دستور تهیه:
پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس آب لیمو و سرکه ی سیب را نیز به آن اضافه کنید. بگذارید این مخلوط 24 ساعت بماند، و پس از آن، هر روز صبح پیش از صبحانه مقداری از آن را بنوشید.
منبع تاپ ناز
ترکیب سیر و عسل و فواید عالی آن برای بدن
به احتمال زیاد شما در طول زندگی تان ترکیب شیر و عسل خورده باشید اما کم پیش آمده است که سیر و عسل خورده باشید. سال های سال، سیر به عنوان نوعی ماده غذایی و همچنین نوعی دارو در نظر گرفته شده است و افراد از فواید بسیار آن استفاده کرده اند.
در زمان های پیش تر از سیر به عنوان نوعی پماد و در درمان عفونت ها و ضعف های جسمانی و فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی نیز استفاده می شده است.
سیر یک داروی طبیعی است و با استفاده از آن، می توان بیماری های متعددی را درمان کرد. سیر را می توانیم به صورت پخته یا خام بخوریم و با کمک آن، قدرت دستگاه ایمنی بدن و تن درستی مان را بیش تر کنیم. بیش ترِ خواص و فوایدِ سیر برای سلامتی به دلیل ترکیبی است به نام آلیسین. آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد خون می شود و تمام بدن را طی می کند، و از آن پس تاثیرات قوی و مفیدش را در بدن اعمال می کند.
فـــواید سیر:
ضد سرطان
افزایش دهنده ی میل جنسی
تنظیم کننده ی کلسترول
کاهش علائم آسم
از بین برنده ی جوش و آکنه
ضد سرماخوردگی
ضد اسهال
درمان عفونت های بدن
تنظیم کننده ی فشار خون
متوقف کننده ی علائم تصلب شرایین
هم چنین از سیر برای کاهش علائم آرتروز، دیابت و بزرگ شدن پروستات استفاده می کنند. می توانیم از سیر برای درمان مشکلات سلامتِ روزانه مان و بالا بردن متابولیسم (دگرگشت) و انرژی استفاده کنیم.
از دیگر ویژگی های سیر می توان به بالا بردن قدرت بدن در مقابل بیماری ها و از بین بردن سموم اشاره کرد. اگر سیر را با پیاز و زنجبیل مخلوط کنیم، به داروی قدرتمندی دست می یابیم که می توانیم آن را به جای شیمی درمانی استفاده کنیم.
بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنیم؛ این بهترین روشِ بهره مندی از خواص متعدد آن است. توصیه می شود حبه های سیر را تکه تکه کنید و بگذارید 20 دقیقه بماند، و سپس آن را با شکمِ خالی بخورید.
سیر و عسل ترکیبی معجزه آسا
سیرِ خام و عسل
بسیاری از پزشکان توصیه می کنند سیر را با عسل مخلوط کنید و هر روز صبح بخورید. تمامِ کاری که باید انجام دهیم این است که 2 یا 3 حبه سیر را خرد و با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیم. این ترکیب به ما انرژی و سلامتیِ بیش تر می دهد.
داروی تقویتی و ضد آنفولانزای سیر
این داروی تقویتی برای درمان گلودرد، سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است.
مواد اولیه ی مورد نیاز:
5 حبه سیر
نصفِ پیاز زرد
2 عدد فلفل قرمز تند
1 لیوان آب لیمو
1 قاشق غذاخوری زنجبیل خردشده
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
دستور تهیه:
پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس آب لیمو و سرکه ی سیب را نیز به آن اضافه کنید. بگذارید این مخلوط 24 ساعت بماند، و پس از آن، هر روز صبح پیش از صبحانه مقداری از آن را بنوشید.
منبع تاپ ناز