09-05-2020، 14:51
با اینکه طرفداران و بازیبازان از ظاهر و سختافزار قدرتمند کنسول نسل نهمی شرکت مایکروسافت یعنی اکسباکس سری اکس مطلع شدهاند و این شرکت از این نظر بسیار از رقیب خود یعنی سونی پیشی گرفته است، اما به نظر میرسد که در زمینهی اعلام قیمت این محصول هیچ عجلهای ندارد. همهی ما میدانیم در صورت به مشکل نخوردن این دو شرکت، کنسولهای نسل نهمی چند ماه دیگر به بازار عرضه خواهند شد اما موضوعی که بسیاری از افراد منتظر انتشار اطلاعاتی در مورد آن هستند به بحث قیمت این دو کنسول منتهی میشود.
به تازگی آقای جیسون رونالد (Jason Ronald) رئیس بخش توسعهی کنسول اکسباکس سری اکس، در مورد قیمت نهایی این کنسول اظهاراتی داشت. اما آقای رونالد به نوعی از جواب دادن مستقیم به سوالی که در مورد قیمت کنسول اکسباکس سری اکس پرسیده شد طفره رفت و در عوض عنوان کرد که طراحی این کنسول با توجه به قیمتی که برای فروش آن در نظر دارند صورت گرفته است. وی همچنین اظهار داشت که در مورد قیمتگذاری اکسباکس سری اکس هیجان دارد و قیمت این کنسول امکان دارد بسته به شرایط تغییر کند.
نقل قول: من فکر میکنم فیل اسپنسر (Phil Spencer) بسیار شفاف به این موضوع پرداخته باشد. طراحی این کنسول با در نظر داشتن قیمت آن صورت گرفته است. ما به سیستمی که طراحی کردهایم اعتماد کامل داریم اما در مورد قیمت آن نیز هوشیارانه تصمیم خواهیم گرفت.
به طور خلاصه میتوان گفت که مهندسان شرکت مایکروسافت در هنگام طراحی کنسول اکسباکس سری اکس به قیمت آن نیز توجه داشته و این موضوع بر معماری کلی این سیستم نیز تاثیر گذاشته است. در حال حاضر به نظر میرسد قیمتگذاری این کنسول باید به گونهای باشد که مردم سراسر دنیا به راحتی آن را تهیه کرده و از پس هزینهی خرید آن برآیند؛ بنابراین قیمت این کنسول یک مقولهی کلیدی در میزان فروش آن خواهد بود و ما نیز به خوبی از این موضوع آگاهی داریم. در حال حاضر باید بگویم که برای قیمتگذاری اکسباکس سری اکس بسیار هیجان دارم.
هنوز به طور واضح مشخص نیست که منظور آقای رونالد از هوشیاری در مورد قیمتگذاری کنسول اکسباکس سری اکس چیست. برخی از افراد و کارشناسان مشخصات این کنسول را مورد بررسی قرار داده و قیمت ۶۰۰ دلار را برای آن در نظر گرفتهاند اما بیشتر تخمینها در حدود قیمتی ۴۵۰ تا ۵۰۰ دلار بوده است. این که آیا شرکت مایکروسافت منتظر میماند که سونی قیمت کنسول پلیاستیشن ۵ را اعلام کند یا اینکه قصد دارد از شوک قیمت این کنسول به بازیبازان جلوگیری کند هنوز مشخص نیست و بستگی دارد که آنها از هماکنون قیمت کنسول اکسباکس سری اکس را تعیین کردهاند یا خیر. در نهایت زمان زیادی تا عرضهی این دو کنسول نسل نهمی باقی نمانده و هر دو شرکت در نهایت باید قیمت خود را اعلام کنند.