29-04-2020، 14:45
![سرپرست فدراسیون جهانی وزنه برداری اخطار گرفت 1](http://dl.akskhor.ir/uploads1/61624804.jpg)
کمیته حقوقی فدراسیون وزنه برداری آمریکا به سرپرست فدراسیون جهانی وزنه برداری بابت فعالیت نامناسب در شبکههای اجتماعی هشدار داد.
به گزارش ایسنا و به نقل از Insidethegames ، کمیته اخلاق فدراسیون وزنه برداری آمریکا ژوئن سال گذشته تصمیم گرفت پرونده اظهار نظر اورسلا پاپاندرئا - در پستی که در شبکههای اجتماعی منتشر کرد و منعکس کننده ضعیف بودن قضاوت حرفهای بود - را به کمیته حقوقی ارجاع دهد. البته آن پست پاک شده است.
پس از ۱۰ ماه، کمیته حقوقی نظر خود را اعلام کرد و به اورسلا پاپاندرئا که اکنون رییس موقت فدراسیون جهانی است، اخطار داده است.
این شکایت توسط شاکیان و به دلیل حمایت او از کالین بورنز بود چرا که بورنز به مدت ۱۲ سال محروم شده زیرا یکی از اعضای تیم آمریکا ادعا کرده بود تجاوز جنسی کرده و پس از انجام تحقیقات، بورنز ۱۲ سال محروم شد.
پاپاندرئا در مورد اخطاری که به او داده شد، گفت: به من اخطار داده شده و همچنین دستور داده شده است که تحت مشاوره رسانههای اجتماعی قرار بگیرم. آنها میگویند کار من غیر حرفهای بوده و من آن را میپذیرم. اکنون بسیار مراقب هستم که چه چیزی در شبکههای اجتماعی میگذارم.