28-04-2020، 12:49
یک پیشکسوت تیم فوتبال استقلال میگوید مدیرعامل جدید آبیپوشان پایتخت نمیتواند کاری از پیش ببرد.
احمد منشیزاده، پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در گفتوگو با ایسنا، درباره شرایط این روزهای آبیپوشان پایتخت اظهار کرد: هیچ چیز معلوم نیست. با این شرایطی که به وجود آمده واقعا معلوم نیست چه اتفاقی خواهد افتاد. استقلال وضعیتش به هم ریخته است. در کل شرایط فوتبال مبهم است و نمیتوان گفت چه اتفاقی خواهد افتاد. چون بیماری کرونا را نمیتوان پیشبینی کرد که چه زمانی به اتمام خواهد رسید. در حال حاضر هم استقلال مشکل دارد و روزهای خوبی را پشت سر نمیگذارد. در حال حاضر نه پولی در کار است و آقای فتح الله زاده یا آقای سعادتمند بیایند و بروند، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و هیچ کس نمیتواند این باشگاه را اداره کند.
او ادامه داد: در حال حاضر کاری نمیشود انجام داد. شما تمام کشورهای اروپایی را اگر ببینید، میفهمید که حقوقی وجود ندارد که پرداخت شود. مسابقه وقتی تماشاچی ندارد و درآمد ندارد نمیتوان کاری انجام داد. به نظر من همه چیز روی هوا است.
این پیشکسوت تیم فوتبال استقلال درباره دیدار سعادتمند با پیشکسوتهای استقلال گفت: این دیدار با پیشکسوتها بارها اتفاق افتاده است. یک پیشکسوت چه کاری میتواند انجام دهد؟ من از دور که میبینم، احساس میکنم کار به هم ریخته است. فقط صحبت میکند و خبری از هیچ چیزی نیست.
منشیزاده در پایان تاکید کرد: سعادتمند هیچ کاری نمیتواند انجام دهد فقط در حد صحبت کردن است. در حال حاضر تیم استقلال بدهکاری زیادی دارد اما هنوز در حد گمانه زنی درباره اسپانسر و کمکهای مالی صحبتهایی مطرح میشود. این مدیران چند ماهی در استقلال هستند و در نهایت میگوید من کاری نمیتوانم انجام دهم و باشگاه را ترک میکنند.