22-04-2020، 10:19
هفتهی گذشته پس از مدتها انتظار و پخش شدن شایعات، استودیوی کرایتک (Crytek) به صورت رسمی از عنوان Crysis Remastered رونمایی کرد. این بازی یک بازسازی از اولین نسخهی سری Crysis با کیفیت و گرافیک نسل کنونی خواهد بود.
کرایتک این پروژه را به توسعهدهندهی عنوان World War Z یعنی استودیوی سابر اینترکتیو (Saber Interactive) سپرده است. به تازگی تیم ویلیتز (Tim Willits) رئیس سابر اینترکتیو در توییتر پیامهایی منتشر کرده بود که به شایعات بازسازی نسخههای بعدی سری Crysis اشاره داشت.
تیم ویلیتز در توییتر اعلام کرد:ما به زودی بیشتر در مورد بازسازیها صحبت خواهیم کرد. من بسیار خشنودم که بازیبازان در این مورد هیجانزده هستند.
من همیشه عاشق سری بازیهای Crysis بودهام. همکاری با شرکت کرایتک بسیار جالب خواهد بود تا این بازیها را برای مخاطبان جدید بازسازی کنیم.
من همیشه عاشق سری بازیهای Crysis بودهام. همکاری با شرکت کرایتک بسیار جالب خواهد بود تا این بازیها را برای مخاطبان جدید بازسازی کنیم.
لازم به ذکر است که این دو توییت هماکنون حذف شدهاند. ویلیتز در این پیامها دو مورد جالب در مورد Crysis Remastered به اشتراک گذاشت. برای مثال برنامه داشتن شرکت کرایتک و سابر اینترکتیو برای رایزنی در مورد بازسازی نسخههای بعدی مشخص شد. در این پیامها به عبارتهای “بازسازیها” و “هیجان برای بازسازی این عناوین برای مخاطبان جدید” برخورد میکنیم که نشانهی دیگری برای عرضهی نسخههای بازسازی شده در آینده خواهد بود.
البته برای این نتیجهگیری که عناوین Crysis 2 و Crysis 3 سرانجام بازسازی شده و برای بازیبازان منتشر میشوند، هنوز اندکی زود است. با این حال انتشار دو پست با محتوای مشابه آن هم در دو روز متفاوت احتمال دارد بیانگر این مطلب باشد که ویلیتز خیلی زود اطلاعاتی را در مورد بازسازی نسخههای دوم و سوم سری Crysis منتشر کرده باشد. باید منتظر اطلاعیههای شرکت کرایتک در آینده باشیم.
تاکنون تاریخ انتشار مشخصی برای بازی Crysis Remastered اعلام نشده است. با این حال میدانیم که این عنوان برروی کنسولهای نیتندو سوییچ، پلیاستیشن ۴ و اکسباکس وان و پلتفرم رایانههای شخصی عرضه خواهد شد.