19-01-2020، 15:50
آماده سازی و پخت شیرینی موزاییکی هویج : 50 دقیقه
مواد لازم برای شیرینی موزاییکی هویج :
بیسکویت پتی بور 1 بسته
هویج کوچک 5 عدد
شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
گردو خرد شده 1/2 فنجان
کره 35 گرم
طرز تهیه شیرینی موزاییکی هویج :
هویج ها را می شوییم و پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و در تابه همراه با شکر روی حرارت می گذاریم.
روی حرارت ملایم هم می زنیم تا هویج نرم شود و تمام شکر به خوردش برود ( اگر لازم شد ) خیلی کم آب اضافه می کنیم.
هویج را در ظرفی می ریزیم و کره را داخل تابه روی حرارت آب می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
بیسکویت ها را به تکه های نسبتا" درشت خرد می کنیم و با هویج پخته و وانیل و گردو و کره آب شده مخلوط می کنیم.
مخلوط را با قاشق چوبی خوب هم می زنیم تا چسبندگی پیدا کند ولی بیسکویت ها نباید زیاد خرد شوند.
روی میز تمیز مخلوط رو با دست به صورت یک لوف یا کنده درخت در می آوریم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد بعد با کارد تیز برش می زنیم.