امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دخترا و پسرا بدویید

با ایمان سر به زیر خوش اخلاق باهوش ساده نباشه طمع کار نباشه

خوش قیافه مهربون و خانواده دوست روابط عمومی خوب داشته باشه Heart
==================

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ …

===================
پاسخ
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، @ساحل@
آگهی
زن من؟؟؟؟؟؟؟ خب شاید باید یه جوری باشه دیگه! خودمم نمیدونم تا چی پیش بیاد . ولی خب دختری که پوشیده باشه و چشم نامحرم هر جا میره به موشو و پاش باشه رو ترجیح میدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
پاسخ
 سپاس شده توسط red_Queen
(29-12-2019، 10:46)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان
امیدوارم خوب باشین

دختر خانوما شو هر اینده ی شما باید چه ویژگی هایی داشته ؟

اقا یون شما زنتون باید چه  ویژگی هایی داشته باشه ؟

والا الان به ی مرحله ای رسیدم که خیلی اوضاع برام تغییر کرده نسبت به گذشته
اول اینکه بتونه دوری از خونوادشو تحمل کنه

نسبت به باقی دخترا خودساخته و قوی باشه ولی باید بفهمه که این انتخاب خودشه و نباید بذاره کارهاش روی زندگیش تاثیر منفی بذاره
اخلاق خیلی مهمه توی این قضیه
قبلا میگفتم تساوی زن و مرد توی زندگی و حقوق برابر ولی الان طبق تجربیاتم میگم نه، a solid NO
حقوق و همچی برابر ولی انتخاب آخر و کنترل زندگی بر عهده منه و باید اینو قبول کنه، اینکه لید زندگی گردن منه رو باید قبول کنه و خودسرانه کاری نکنه و فاز شیر جنگل بودن برنداره
به قول نسل Z اگه توی زندگیم انرژی و فاز منفی باشه "کنسله"
مخصوصا اگه فاز منفی الکی باشه و گیر الکی بده به یه سری چیزای الکی واقعا توی ی مرحله ای هستم که میرم در رو باز میکنم میگم سرکار خانم بفرمایید بیرون!
البته حق ناراحت شدن داره، برده من نیستش که، حق اینکه گهگداری انرژیش پایین باشه خصوصا توی PMS و اینکه من قطعا باید مراعات کنم و میکنم...
ولی اینکه 7/24 انرژی منفی باشه بخواد انرژی منم تخلیه کنه کلا باید بره دنبال یه کیس دیگه، من براش آدم مناسبی نیستم.
میتونه دوست های محدودی به جنس پسر داشته باشه و این دو طرفست، از طرف منم نباید به رابطم با دوست ها و همکارای دخترم گیر بده
البته این برای موقعیه که خودش سر و گوشش نمیجنبه و بهش اعتماد کامل دارم
یکم شیطنت داشته باشه، یک هزارم درصد حتی، دوباره به قول نسل Z "کنسله"
بی انرژی و لش نباشه و خیلی شاد زندگیشو بکنه، به تفریحاتش و کارایی که دوست داره برسه و من هیچ محدودیتی براش قائل نیستم
ولی باید مسئولیت قبول کنه که توی یک رابطست و اگه کاری قراره بکنه که روی جفتمون تاثیر داره روش دقیق فکر بکنه
برای مثال نیام ببینم چون عاشق موتور سواریه، توی کشوری که توش اجازه موتور سواری نداره و اگ کوچکترین اتفاقی بیوفته مقصر صد درصده بی احتیاط و با سرعت بالا رانندگی میکنه
این قضیه حتی اگه گواهینامه داشته باشه و توی یه کشور با این قانون هم باشه باز توی رابطم قفله، من نمیخوام توی رابطم روی زندگیم قمار کنم، کاری که جونش رو به خطر بندازه خط قرمزه توی تفریحات و کار هاش
باید خیلی مراقب خودش باشه
باید آدم منطقی ای باشه و با مسائل منطقی برخورد کنه و دنبال راه حل بگرده
باز برمیگرده به همون انرژی منفیه، تا یه مشکلی پیش اومد کلی جمله منفی پشت هم نچینه که حتی فرصت توی رامش فکر کردن راجب مشکلات رو هم ازم بگیره
کلا آدم منطقی باشه ، چه توی زندگی چه تو بحث هایی که قراره با هم بکنیم
اینکه یه چیزی که منطقی نیست رو دوست داشته باشه و بخواد انجام بده اوکیه، منم ساپورتش میکنم، ولی حق نداره بابت یه چیز غیر منطقی بهم انرژی منفی بده
حق نداره به من آزار برسونه، من واقعا تو مرحله ای هستم که حوصله خودمم ندارم، چه برسه به ی تو مخی دیگه که قراره زندگیمو باهاش share کنم
انتظارات بیش از حد هم نمیتونه ازم داشته باشه
اینکه به نسبت بقیه انتظارات خیلی بیشتری از من داشته باشه رو درک میکنم ولی نباید غیر منطقی باشه 
فمینیست نباشه
اگه فمینیسته کنسله، بطور قاطع کنسله
بره قاطی همون کرینجا و کارن های فمینیست دنبال دوست پسر و شریک زندگی بگرده منو به حال خودم بذاره
توی چشم و هم چشمی و درگیر سیاست های کثیف زنونه نباشه که من ف بگه میرم فرحزاد فرفره میخرم برمیگردم، کوچکترین سیاستی داشته باشه زود متوجه میشم
خودش رو با من توی یه تیم بدونه و بدونه که توی مشکلات حتی اگه مقصر هم باشه من پشتشم و میتونه روی من حساب کنه،
خیالش از سمت من راحت باشه که میتونه مشکلاتش رو باهام درمیون بذاره و نباید از این قضیه ترسی داشته باشه مثل خیلی از زن ها و دختر های توی جامعه که میترسن مشکلاتشونو بیان کنن
مشکلاتش رو بگه و با هم برای رفعش تلاش میکنیم
قبولکنه توی ذهنش که من و اون توی یه تیمیم و اگه بحثی چیزی میکنیم دشمن همدیگه نیستیم و کوچکترین بحثی اگه بینمون شکل میگیره دال بر جدایی خواستن نیست، بحث هامون میتونه سازنده باشه در جهت ساخت مسیر درست برای آیندمون، شناخت بهتر همدیگه و همراو کردن مسیر زندگیمون، رابطه قرار نیست دو سه سال اولش بدون بحث پیش بره
اینکه بتونه منو توی مراحل جلوتر زندگیش خانواده خودش بدونه، اگه نمیتونه باید بگه که الکی وقتمونو صرف رابطمون نکنیم و خیلی مودبانه جدا بشیم از همدیگه
احترام احترام احترام
دقیقا همونقدر که من بهش احترام میذارم باید بهم احترام بذاره، کوچکترین بی احترامی ای نباید توی حتی بدترین بحث هامون به همدیگه داشه باشیم، چه از طرف من به اون و چه از طرف اون به من
اگه از چیزی ناراحت شد مستقیم و بی تعارف نسبت بهش باهام حرف بزنه و هی با رفتارای بچگونه نپیچونه که آیا از چیزی ناراحت هست؟ نیست؟ خودم بفهمم کدوم کارم باعث شده ناراحت بشه یا چیزای این مدلی
قطعا تا به شناخت کامل همدیگه برسیم این مسائل پیش میاد، باید منطقی بشینیم راجبش و احساسی که بهش داریم با هم صحبت کنیم و به بهترین نتیجه گیری برسیم
من چت جی پی تی نیستم که در جهت کشف چیزی که توی دلش نگهداشته و نمیگه توی تمام عمرم تلاش بی وقفه بکنم، اگه ازین رفتارای بچگونه داره a solid cancel
نمیگم رفتارای دخترونش رو نداشته باشه، داشته باشه ولی روئی اعصاب راه نره کفایت میکنه
من مرد رابطه ام، توی طول روز نمیتونم زیاد باهاش چت یا تماس داشته باشم ولی موقعایی که میتونم اوکیه
باید نحوه کار و زندگی جفتمون رو بپذیریم و همدیگه رو تحت فشار نذاریم
قطعا هر دختری بعد از مستقل شدن دوست داره یکسری کار ها برای خونوادش انجام بده، هزینه کنه و کارای اینجوری
از تمام این کارها حمایت میکنم اگه روی زندگی شخصی من و خودش تاثیر نذاره
یعنی حتی اگه خدایی نکرده پدر مادرش بیماری ای گرفتن و مجبور به مراقبت از خونوادش شد خودمم خودم رو تماما مثل یه فرزند از اون خونواده میدونم و حتی اگه چند سال هم طول بکشه و روی زندگیمم تاثیر شدید بذاره باز تمام مدت کمک خونوادش میکنم، شعار نیست، قبلا هم از این کار ها کردم و میدونم چجوریه و روی هوا حرف نمیزنم
این قضیه یه مسئله جدی توی خونوادست، ولی بابت مسائل الکی نباید زندگی منو درگیر خانوادش کنه، مثلا شمسی خانوم چون فلان حرف رو زده ما باید بخاطر چشم و همچشمی فلان کار رو توی خونمون انجام بدیم...
در رو باز میکنم میگم بفرما پیش همون شمسی خانوم خدا با هم محشورتون کنه

تا صب حرف دارم  Big Grin
چقد دلم پره  25r30 25r30 25r30 25r30 25r30 

جا داشت آخرش مینوشتم هاپ هاپ هاپ 20:ngh:

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آها راستی عقایدش هم به عقایدم بخونه
(این اکانت ساخته ی زمان کودکی بنده هست و فقط جهت مرور خاطرات امضا و بایو و آواتار عوض نشده پس لطفا قضاوت نکنید♥)

خداوند زمین را آفرید و گفت :
به به چه زیباست سپس مرد را آفرید و گفت : جانمی این دیگه آخرشه
و بعد هم زن را آفرید و با کمی اخم گفت : اشکالی نداره آرایش میکنه 
پاسخ
 سپاس شده توسط red_Queen
Photo 
غیر از محلات واجبات مهم ترین شرط هر فردی در زندگی و متاهلین است و هر یک باتوجه به خواسته های خود باید باهم تبادل عقیده داشته باشند.

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
پاسخ
 سپاس شده توسط red_Queen

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا پسرا ازدواج نمیکنن ....
  دخترا هیسسس پسرا ها نباید بفهمند
Thumbs Up پسر کش (دخترا بیاییییین)
  دخترا بگین کدوم^_^
Thumbs Up نحوه مخ زدن پسرها و دخترا
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن
  خدایی حرکت این پسرا چن تا لایک داره بدو که ازدستت رفته
  صبا تاجیک مانکن ایرانی ( خواهشا پسرا نیاین چون جنس اضافه براشون نداریم بدیم)+بیوگرافی
  پسرا بیاین ماشین های پر سرعت ولوکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان