27-09-2019، 16:03
(27-09-2019، 15:36)taha-h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-09-2019، 15:14)Open world نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس خوب سالمی
(26-09-2019، 17:43)Armita84 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2019، 14:12)Open world نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه کسی بهم میگفت برام آب بیار اول خودم از سر لیوان میخوردم
خب من یکی از کارایی که بچه بودم و میگم شما بگید اونکار منو بچه بودید انجام میدادید یا نه و شما هم حداقل دوتا کار از بچگیتون که خیلی ضایه بوده رو بگید![]()
.
من :وقتی بچه بودم به عکس بازی ها نگاه میکردم و انتخاب میکردم بازیرو و خیلی وقتا فقط عکسش خوب بوده بازیش خوب نبود![]()
![]()
من: شما هم وقتی که بچه بودید سیبارو بیشتر ریز میکردید اینجوری فکر میکردید دارید بیشتر میخورید؟![]()
.
.
.
شما:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سپاس بده![]()
![]()
![]()
منم
(26-09-2019، 22:57)taha-h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی بم میگفت توپو بنداز توپو در دور ترین یا غیر قابل دست رس ترین جا مینداختم فرار میکردم -- کلا مرض داشتم
من فرار نمیکردم من خیلی ریلکس میرفتموالا من اگه ریلکس بودم الان نبودم
![]()
러퍄러퐆차 نه بابا جرعت نمیکردن بهم دست بزنن