آدام موسری رئیس تازهگماشتهشدۀ اینستاگرام در مصاحبه با رادیو 1 بیبیسی در واکنش به سخنان اخیر سلنا گومر در یک برنامه تلویزیونی مبنی بر اینکه اینستا باعث افسردگی او شده است و اینکه او اپ آن را از روی گوشی خودش حذف کرده، گفت: ما دلمان نمیخواهد در این شبکه کسی افسرده شود، اما حقیقت این است که نمیتوانیم کاری بکنیم که هیچ انسانی حرفهای آزاردهنده بر زبان نیاورد.
سلنا گفته بود که اینستا باعث میشود که حسی بدی نسبت به خودم داشته باشم؛ و نگرشام نسبت به بدنام عوض شود.
موسری در واکنش به این سخنان سلنا گفت که شنیدن این سخنان باعث یأس و تاسف او است، اما آنچه که سلنا در اینستا با بیشتر 100 میلیون دنبالکننده تجربه میکند متفاوت از آن چیزی است که یک کاربر عادی تجربه میکند. دنیای یک چنین افرادی کاملا متفاوت است. اینستا در تلاش است که سلنا و تمامی کسان دیگری که از آن استفاده میکنند در این فضا تجربیات مثبتی را از سر بگذرانند.
موسری گفت که دلش میخواهد مستقیم با سلنا صحبت کند تا بفهمد او چه ایدههای درباره بهبود اینستا دارد. اگر او فکر میکند که چیز خاصی وجود که به درد اینستا میخورد یا نمیخورد، من مشتاق شنیدن آن هستم. ما از شنیدن انتقاد بدمان نمیآید. ما دوست داریم گفتگو کنیم.
او در ادامه گفت که ابزارهایی که برای نوجوانان کم و سن سال 14-15 ساله طراحی میکنیم باید متفاوت از ابزارهای دیگر باشد. نیاز است که لایکهای اینستا را برایشان خصوصی کنیم تا فضای رقابتیای که در میزان بازخورد پستهای ارسالی میانشان وجود دارد کمتر بشود. اینستا در نظر دارد که روشهایی را برای ریپورت و بلاک محتوای آزاردهنده پیش از آنکه در دنیای واقعی صورتی وخیم به خود بگیرد معرفی کند، همچنین امکانی را میخواهیم ایجاد بکنیم که افراد بفهمند که آیا مطالب پست ارسالی شان باعث ناراحتی دیگران میشود یا نه.
او در ادامه گفت که اینگونه انتقادات که به اینستا وارد میشود مفید است، چون کمک میکند که بتوانیم مسائل موجود در دنیای آنلاین را برطرف کنیم.
او درباره آزار و اذیت موجود در اینستا نیز گفت که مساله آزار و اذیت از مدتها پیشتر در جوامع انسانی وجود داشته و تنها با ظهور اینترنت در درون آن نیز شیوع پیدا کرده است. راه حل این مساله به فراسوی مرزهای دنیای مجازی باز میگردد. ای نکتهای است که گاه کمتر به آن توجه میشود.
آدام موسری که از اکتبر سال گذشته به مدیریت اینستا گماشته شده در ادامه گفت: گاهی برای ما خوشایند نیست که مورد انتقاد قرار بگیریم و اشتباهاتمان را علنی بیان کنند، اما در کل فکر میکنم این موضوع یک نوع پویایی سالم و مفید میتواند باشد. تفحصاتی که از سوی مراکز دانشگاهی، نظارتی و سیاسی صورت میگیرد به نظرم در کل امری خوب و مفید است. وقتی مشکلی پیش میآید، اینستا در تلاش است که در اسرع وقت به آن رسیدگی کند.
او گفت که هر چه تعداد بازدید از یک محتوای غیرقانونی بیشتر باشد سرعت رسیدگی به آن نیز بیشتر خواهد بود؛ مثلا یک پست با صدها هزار بیننده را خیلی زودتر از یک پست با تنها چند ده بیننده مورد بررسی قرار خواهیم داد.
او در ادامه میگوید که ارتباط مردم با یکدیگر کلی مزایا و چیزهای خوب با خودش به همراه دارد. ما وقتی کارمان را شروع کردیم، تمرکزمان روی جنبه های مثبت قضیه بود و هنوز هم عقیدهمان بر همین است. ما تمرکز زیادی روی جنبههای منفی ارتباط مردم با یکدیگر نداشتیم . تکنولوژی خوب و بد ندارد – تنها همان چیزی است که هست. شبکههای اجتماعی میتوانند جنبه های خوب و بد را در کنار هم داشته باشند. ما باید بیشتر تلاش بکنیم تا جنبه های منفی را تشخیص بدهیم.
موسری در پایان تاکید کرد که اینستا نیز مانند هر چیز دیگر باید به اندازه مورد استفاده قرار بگیرد: من فکر میکنم که برای انجام دادن هر کاری باید محدودیتی وجود داشته باشد. فرقی نمیکند که حالا این موضوع تلویزیون دیدن باشد یا فعالیت در اینستا یا ورزش کردن.