امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میکروفسیل قورباغه‌ای صدها میلیون ساله!

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میکروفسیل قورباغه‌ای صدها میلیون ساله! 1

دیرین‌شناسان در آریزونا، فسیل‌هایی یافته‌اند که تصور می‌شود قدیمی‌ترین خویشاوند قورباغه‌ها در آمریکای شمالی باشد. این میکروفسیل‌ها متعلق به بازمانده‌های استوایی گروه «سالنتیان» محسوب می‌شوند. سالنتیان گروهی از جانداران هستند که شامل قورباغه‌های کنونی و خویشاوندان باستانی آن‌ها می‌شود که حدود ۲۱۶ میلیون سال پیش در اواخر عصر تیراسیک می‌زیسته‌اند.

دکتر «میشل استوکر» از بخش علوم زمین دانشگاه ویرجینیا، می‌گوید: «این یافته‌ی جدید نشان می‌دهد که هنوز موارد زیادی برای یادگیری درباره‌ی اکوسیستم اواخر تیراسیک وجود دارد و اگر نگاه دقیق‌تری به آن دوره داشته باشیم، یافته‌های زیادی کشف می‌کنیم. ما با اکوسیستم این منطقه از آریزونا تقریباً آشنا هستیم، ولی هنوز نمی‌دانیم چه حیوانات دیگری در آن ناحیه زندگی می‌کرده‌اند. با این یافته‌ی جدید، ما قادر هستیم به بخشی از این سوالات پاسخ دهیم.»

دکتر استوکر می‌گوید: «استخوان‌های یافت شده نشان می‌دهد که این قورباغه‌ها چقدر کوچک بوده‌اند؛ طول آن‌ها کمتر از ۱.۲۵ سانتی‌متر بوده است. ما از نام‌گذاری این قورباغه‌های باستانی اجتناب کرده‌ایم، زیرا هنوز در حال پردازش داده‌های کسب شده هستیم و امکان دارد بتوانیم اطلاعات جدیدی از اسکلت‌بندی آن‌ها به‌دست آوریم.» قورباغه‌هایی که اخیراً فسیل آن‌ها کشف شده است به نسبت قورباغه‌های پروسالیروس که در منطقه‌ی ناواجو نیشن کنونی یافت شده و قورباغه‌ی تریادوباتراچوس که در ماداگاسکار کنونی یافته شده است، شباهت‌های بیشتری با قورباغه‌های کنونی دارند.

دکتر استوکر می‌گوید: «پروسالیروس و تریادوباتراچوس از قدیمی‌ترین قورباغه‌هایی بوده‌اند که نزدیک استوا زندگی می‌کرده‌اند. قدیمی‌ترین قورباغه‌هایی که تا کنون کشف شده به ۲۵۰ میلیون سال پیش در لهستان و ماداگاسکار برمی‌گردد، ولی باید گفت که این موارد هیچکدام در نزدیکی استوا نبوده‌اند.» «استرلینگ نسبیت» از دانشگاه ویرجینیا، می‌گوید: «اکنون می‌دانیم که قورباغه‌های ریز حدود ۲۱۵ میلیون سال پیش در آمریکای شمالی می‌زیسته‌اند و شاید بتوانیم دیگر خویشاوندان آن‌ها در عصر تیراسیک را نیز پیدا کنیم.»

یافته‌های این محققین در مجله‌ی Biology Letters به چاپ رسیده است.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان