![طرز تهیه فلافل آبادانی ^^ 1](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201810/123_pics/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84.jpg)
طرز تهیه فلافل آبادانی اصل و ترفند های خوشمزه ترشد آن
فلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود.
مواد مورد نیاز برای تهیه فلافل آبادانی
- نخود 1 کیلو
- جعفری 100 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 بوته
- فلفل سیاه و سفید 2/3 ق غ
- نمک به میزان لازم
- ادویه به میزان لازم
- ادویه مخصوص فلافل که شامل ( زیره ،گشنیز ، زردچوبه و ادویه های مختلف ) یا ادویه کاری نصف قاشق غذاخوری
- سس انبه به میزان دلخواه
- روغن ترجیحا کنجد به میزان لازم
طرز تهیه فلافل آبادانی
ابتدا نخودی را که از 24 ساعت قبل خیس کردیم و چند بار آب را عوض کردیم به همراه جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن می ریزیم تا باهم میکس شوند.
![طرز تهیه فلافل آبادانی ^^ 1](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201810/114_pics/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84.jpg)
خمیری که آماده شد . نمک ، فلفل و ادویه های لازم رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم .
اگر داخل خمیر آب افتاد میتوانید با اضافه کردن کمی آرد نخود چی آب آن جمع کنید و سعی کنید فلافل ها را به صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ قوطور شده میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.
![طرز تهیه فلافل آبادانی ^^ 1](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201810/115_pics/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84.jpg)
وقتی که خمیر خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ی روغن میاید که آن موقعه میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید.
ادامه ی آموزش کامل درست کردن فلافل در خانه
دقت کنید بر اثر حرارت بالای روغن نسوزد و از ظرف کوچکتر و گود تر استفاده کنید تا روغن زیادی مصرف نشود.
![طرز تهیه فلافل آبادانی ^^ 1](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201810/116_pics/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84.jpg)
مرحله سرخ کردن فلافل ها
بعد از سرخ شدن هم میتوانید فلافل ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود .
![طرز تهیه فلافل آبادانی ^^ 1](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201810/117_pics/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84.jpg)
فلافل های آماده را داخل در کنار خیار شور گوجه فرنگی ، کاهوی خرد شده و انواع ترشی میتوانید مصرف کنید و به همراه سس انبه که بسیار لذیذ می باشد.
طرز تهیه سس انبه برای فلافل
دستور تهیه سس انبه هم به این شکل است که به اضای هر 1 قاشق پودر انبه باید 6 برابرآب جوشیده و یک ته استکان سرکه سفید باهم مخلوط میکنیم و روی فلافل ها میریزیم .
![طرز تهیه فلافل آبادانی ^^ 1](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201810/118_pics/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84.jpg)
نکات تکمیلی در مورد فلافل
فلافل جزو ساندویچ میباشد .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فلافل را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .