10-11-2018، 13:21
![نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج 1](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/684_pics/%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D8%A2%D8%B1%D8%AF-%D8%B0%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC.jpg)
سوپ آرد ذرت و اسفناج از مجموعه دستورغذایی های
مارتا استوارت است که برای شما دستور پخت این سوپ را در
این مطلب آماده کرده ایم.
مواد لازم برای سوپ آرد ذرت و اسفناج
- 1/2 پیمانه روغن زیتون
- 3 حبه سیر
- 1/2 پیمانه آرد ذرت
- 1/2 پیمانه پنیر پارمزان
- 3 پیمانه اسفناج
- 1 قاشق چای خوری نمک
- به میزان لازم فلفل
- 1 عددلیمو ترش
![نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج 1](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/539_pics/%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D8%A2%D8%B1%D8%AF-%D8%B0%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC.jpg)
روش تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج
به یک دوم پیمانه به علاوه 4 قاشق چای خوری روغن زیتون، نیاز دارید.
سیر را ریز خرد کنید.
از پنیر پارمزان رنده شده ، استفاده کنید.
اسفناج را درشت خرد کنید.
از فلفل آسیاب شده تازه، استفاده کنید.
لیمو را قاچ کنید.
یک چهارم پیمانه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را در آن برای 1 دقیقه ، تا عطر آن بلند شود، تفت دهید.به آن 6 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. درحالی که مواد را به هم می زنید، کم کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید وبرای حدود 8 دقیقه تا سوپ غلیظ شود، بپزید (در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). پنیر پارمزان و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا روغن به خورد سوپ برود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). اسفناج و نمک را اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا اسفناج نرم شود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).از سوپ به میزان مساوی، در 4 کاسه بریزید. روی هر یک 1 قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ آرد ذرت و اسفناج
سوپ آرد ذرت و اسفناج جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سوپ آرد ذرت و اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .