04-09-2018، 17:45
طرز تهیه خورش تورشه کباب (گیلان)
دسته بندی: غذاهای ایرانی محلی و سنتی | به وسیله ♥ بانو | 0 دیدگاه ۲۷,۷۴۱ بازدید
طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
برای
6 نفر
سطح مهارت
پیشرفته
مواد لازم برای خورش تورشه کباب (گیلان)
مرغ 1 عدد
سیب زمینی نیم کیلو
بادمجان قلمی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
آب نارنج یا آب لیمو 1 فنجان
روغن به میزان لازم
دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
فروش ویژه نان تارت ایران کوک
طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی
طرز تهیه: مرغ را پاک کرده و بشوئید. در یک قابلمه بزرگ روغن را بریزید و اطراف مرغ را کمی در آن سرخ کنید. سپس 3 لیوان آب روی مرغ بریزید و دارچین، زردچوبه،نمک و فلفل و آب لیمو را به آن اضافه کنید. مرغ را روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد.
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت لایه لایه خرد کرده و در روغن سرخ کنید سپس آنها را روی مرغ پخته بچینید. سیب زمینی ها را نیز پوست کنده و ورقه ورقه کنید. آنها را در روغن خوب سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس آنها را هم به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه خورش خوب پخت و جا افتاد، مرغ را بیرون بیاورید و آن را درسته و یا به صورت قطعه قطعه درون ظرف خورش خوری بریزید و دور تا دور و روی آن را با سیب زمینی و بادمجان تزئین و سرو کنید.
دسته بندی: غذاهای ایرانی محلی و سنتی | به وسیله ♥ بانو | 0 دیدگاه ۲۷,۷۴۱ بازدید
طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
برای
6 نفر
سطح مهارت
پیشرفته
مواد لازم برای خورش تورشه کباب (گیلان)
مرغ 1 عدد
سیب زمینی نیم کیلو
بادمجان قلمی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
آب نارنج یا آب لیمو 1 فنجان
روغن به میزان لازم
دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
فروش ویژه نان تارت ایران کوک
طرز تهیه خورش تورشه کباب گیلانی
طرز تهیه: مرغ را پاک کرده و بشوئید. در یک قابلمه بزرگ روغن را بریزید و اطراف مرغ را کمی در آن سرخ کنید. سپس 3 لیوان آب روی مرغ بریزید و دارچین، زردچوبه،نمک و فلفل و آب لیمو را به آن اضافه کنید. مرغ را روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد.
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت لایه لایه خرد کرده و در روغن سرخ کنید سپس آنها را روی مرغ پخته بچینید. سیب زمینی ها را نیز پوست کنده و ورقه ورقه کنید. آنها را در روغن خوب سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس آنها را هم به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه خورش خوب پخت و جا افتاد، مرغ را بیرون بیاورید و آن را درسته و یا به صورت قطعه قطعه درون ظرف خورش خوری بریزید و دور تا دور و روی آن را با سیب زمینی و بادمجان تزئین و سرو کنید.