08-08-2018، 16:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2018، 16:40، توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱.)

روش تهیه شیرینی توت بادامی
شیرینی توت بادامی جزو شیرینی های اصیل، خوشمزه و مفید ایرانی هاست که معمولا برای عید نوروز تهیه میشود. در این شیرینی از بادوم و پودر قند استفاده شده که با هم مخلوط میشوند و به صورت خمیری در می ایند و در نهایت خمیر رو به شکل توت های سفید کوچیک درآورده و با خلال پسته تزیین میکنند.

مواد لازم شیرینی توت بادامی
بادام پوست گرفته و چرخ کرده 500 گرم
خاک قند 500 گرم
گلاب 1 استکان
این شیرینی را می توانید در 30 دقیقه آماده کنید. با این مقدار مواد حدود 15 تا 20 عدد شیرینی توت می توانید درست کنید.

دستور تهیه شیرینی توت بادامی
ابتدا برای کندن پوست بادام ها باید آب جوش رو روی بادام ها بریزید و کنار بزارید تا چند دقیقه بمونه و خیلی راحت میتوا نید پوست بادامها رو جدا کنید و سپس بادام ها رو در دستگاه یک دو سه یا غذاساز ریخته و به همراه مقداری پودر قند یا پودر شکر آسیاب کنید. اینجوری بادام ها به روغن نمی افتند .
بادام و خاک قند را با هم مخلوط می کنیم و سپس گلاب را کم کم داخل آن می ریزیم تا به شکل یک خمیر در آید. دقت کنید که این خمیر نباید خیلی شل باشد. فقط کافی است کمی چسبندگی داشته باشد.

از خمیر، گلوله هایی به اندازه یک فندق بر می داریم و با دست به شکل توت در می آوریم و سپس داخل شکر می غلطانیم. یک خلال پسته یا بادام در انتهای هر یک از آنها فرو می کنیم. می توانیم آنها را تخت باز کنیم و داخل آن مقداری شکلات و یا مغز بگذاریم و آن را بسته و داخل خاک قند بغلطانیم.
شیرینی های توت بادامی ما به همین راحتی حاضر شدند و میتوانیم سروشان کنیم یا حتی میتونیم داخل ظرف در بسته برای مدتی نگهداری کرده و بعد در صورت نیاز سروشان کنیم .
نکات تکمیلی در مورد شیرینی توت بادامی
شیرینی توت بادامی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
شیرینی توت بادامی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .