22-07-2018، 17:33
نوعی کوکوی بادمجان گیلکی که با نان یا کته خورده میشود. برخلاف ظاهر سادهاش طعم فوقالعادهای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفهجویی میکند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان متوسط: ۳عدد
تخممرغ: ۴ تا ۵ عدد
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱ - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقههایی به ضخامت ۲ سانتیمتر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخاب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.
۲ - بادمجانها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
۳ - یک تابه را چرب کنید و بادمجانها را کف آن بچینید. تخممرغها را در یک کاسه شکسته، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
۴ - تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخممرغها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخممرغ ببندند. پس از ۱۰دقیقه، آن را برش داده و پشتورو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجهفرنگی، ماست و کته سرو کنید.