24-05-2017، 8:38
کنسرت امیر تتلو در برج میلاد
کنسرت امیر تتلو در برج میلاد و دیدار با آقای رئیسی
امروز عجیب ترین خبر منتشر شده در فضای مجازی را شاهد بودیم . خبری مبنی بر دیدار امیر تتلو با کاندید این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آقای رئیسی و گفتگو با وی . ابتدای امر تنها یک شوخی به نظر میرسید اما با دیدن ویدئو منتشر شده قطعیت پیدا کرد .
لازم به ذکر است از هفته های گذشته مانور امیر تتلو در جهت معرفی قالیباف به عنوان کاندید اصلح شروع شده بود که با کناره گیری قالیباف امیر تتلو به پشتیبانی از آقای رئیسی روی آورد و حتی این پشتیبانی باعث شد در روز دوشنبه پیج اینستاگرام این آرتیست به علت ریپورت کاربران مخالف از دسترس خارج شود .
همچنین تتلو در آخرین پیام خود از اجرای کنسرتی همین امشب راس ساعت 9 شب در برج میلاد در جمع هواداران رئیسی خبر داده است .
پیوست بروزرسانی خبر :
تتلو چند ساعت پس از اعلام این موضوع از لغو کنسرت خبرداد و این مورد را منتفی اعلام کرد .
لازم به ذکر است از هفته های گذشته مانور امیر تتلو در جهت معرفی قالیباف به عنوان کاندید اصلح شروع شده بود که با کناره گیری قالیباف امیر تتلو به پشتیبانی از آقای رئیسی روی آورد و حتی این پشتیبانی باعث شد در روز دوشنبه پیج اینستاگرام این آرتیست به علت ریپورت کاربران مخالف از دسترس خارج شود .
همچنین تتلو در آخرین پیام خود از اجرای کنسرتی همین امشب راس ساعت 9 شب در برج میلاد در جمع هواداران رئیسی خبر داده است .
پیوست بروزرسانی خبر :
تتلو چند ساعت پس از اعلام این موضوع از لغو کنسرت خبرداد و این مورد را منتفی اعلام کرد .
تتلو : اوكى !! بازم خيليا از زمين خوردن من خوشحال شدن !! امّا من جمعه وقتى خوردن زمين ميبخشمشون ? خدايا من ازت يه چيز ميخوام !! فقط يه چيز : اونم اينكه آقاى رئيسى راى بياره و من رو سفيد شم ? همين ?? ٧٨