مورد داشتیم پسره :97:
.
.
.
.از نظر زیبایی از جنیفر لوفز سبقت گرفته :84:
:w14:
مورد داشتیم دنده عقب از کوه بالا میرفته،ازش پرسیدن چرا دنده عقب بالا میری و داری کجا میری ،گفته بالا عروسیه و جا پارک نیست من دور بزنم . بعد از عروسی دیدن دنده عقب داره میاد ، بهش میگن چرا دنده عقب میایی؟ میگه بالا جا بود دور زدم اومدم
قبل از شوخی کردن ی کم فکر کنید روجمله هاتون :4fv:
شاید فک کنین بامزه وکولین، در حالی که به موجودی لزج تبدیل شدیدو دارین مرز لودگی رو جابه جا میکنین :183:
به بعضیا باید گفت
بیا قلم و کاغـــــــــذ بدم روش خجـــالــــت بکش...
بعضیا :er3:
همچین با تعجب ازت میپرسن «یعنی دوست پسر نداری؟!! » :vil:
انگار دست و پا نداریم :)
به بعضیام باید گفت استفاده از کلمات انگلیسی تو فارسی نشونه ی قوی بودن انگلیسیت نیست نشونه ی ضعیف بودن فارسیته
اگر با حیوانات مهربان رفتار نمیکنید
لااقل با مهربان ها مثل حیوان رفتار نکنید
به بعضیام باید گفت
کورمون نکنی با روشنفکریت
بہ بعضیام باس گفت:تاحالاھرکاری ازدستت برمیومدانجام دادی،تشکر!حالانوبت پاھاتہ،میتونی گم شی...
به بعضام باس گفت: :rum:
عزیزم نمے خاد#جاے_همہ رو
5B:
برام پر کنے :nea:
جاے_خودتو خالے نکنے
به بعضیا باس گفت
تا دیروز گاو بودی مِن مِن می کردی :moi:
الان گرگ شدی مَن مَن میکنی؟!
چی شد؟ :tos:
من و این پستا؟!
هنــــر کردے !!! :ey1:
به بعضیام باس گفت عزیزم ساق پای لخت جلوی جوب تهران دشت که شوهر خالم توش کامیونشو میشوره لاکچری نیست ، مفهومشو واس خودت درک کن جیگرت دراد ... مرسی اه :hje:
به بعضیام باس گفت عزیزم شما که n میلیون پول دادی ماشین شاسی بلند لاکچری خریدی پس چرا مث نیسان آبی رانندگی می کنی؟ :89:
نظر و سپاس یادتون نره...با تشکر :159: :ozer:
.
.
.
.از نظر زیبایی از جنیفر لوفز سبقت گرفته :84:
مورد داشتیم دنده عقب از کوه بالا میرفته،ازش پرسیدن چرا دنده عقب بالا میری و داری کجا میری ،گفته بالا عروسیه و جا پارک نیست من دور بزنم . بعد از عروسی دیدن دنده عقب داره میاد ، بهش میگن چرا دنده عقب میایی؟ میگه بالا جا بود دور زدم اومدم

قبل از شوخی کردن ی کم فکر کنید روجمله هاتون :4fv:
شاید فک کنین بامزه وکولین، در حالی که به موجودی لزج تبدیل شدیدو دارین مرز لودگی رو جابه جا میکنین :183:
به بعضیا باید گفت

بیا قلم و کاغـــــــــذ بدم روش خجـــالــــت بکش...

بعضیا :er3:
همچین با تعجب ازت میپرسن «یعنی دوست پسر نداری؟!! » :vil:
انگار دست و پا نداریم :)

به بعضیام باید گفت استفاده از کلمات انگلیسی تو فارسی نشونه ی قوی بودن انگلیسیت نیست نشونه ی ضعیف بودن فارسیته

اگر با حیوانات مهربان رفتار نمیکنید

لااقل با مهربان ها مثل حیوان رفتار نکنید

به بعضیام باید گفت

کورمون نکنی با روشنفکریت

بہ بعضیام باس گفت:تاحالاھرکاری ازدستت برمیومدانجام دادی،تشکر!حالانوبت پاھاتہ،میتونی گم شی...

به بعضام باس گفت: :rum:
عزیزم نمے خاد#جاے_همہ رو

برام پر کنے :nea:
جاے_خودتو خالے نکنے

به بعضیا باس گفت

تا دیروز گاو بودی مِن مِن می کردی :moi:
الان گرگ شدی مَن مَن میکنی؟!

چی شد؟ :tos:
من و این پستا؟!

هنــــر کردے !!! :ey1:
به بعضیام باس گفت عزیزم ساق پای لخت جلوی جوب تهران دشت که شوهر خالم توش کامیونشو میشوره لاکچری نیست ، مفهومشو واس خودت درک کن جیگرت دراد ... مرسی اه :hje:
به بعضیام باس گفت عزیزم شما که n میلیون پول دادی ماشین شاسی بلند لاکچری خریدی پس چرا مث نیسان آبی رانندگی می کنی؟ :89:
نظر و سپاس یادتون نره...با تشکر :159: :ozer: