20-04-2016، 15:47

مواد لازم
- تخم مرغ کمی زده شده 1 عدد
- نان تست مکعبی شده 1 عدد
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- رب گوجه فرنگی 230 گرم
- پیاز ریز خرد شده 3 عدد
- شکر قهوه ای 2 و 1/4 قاشق
- سس خردل 2 قاشق چایخوری
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان، نمک و فلفل را بریزید. گوشت چرخ کرده را نیز درون کاسه بریزید و با دست تمیز آنها را با هم مخلوط شوند ورز دهید. مخلوط را به صورت 4 عدد گوشت برگر در بیاورید.
- یک تابه نسوز آماده کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. گوشتها را خیلی آرام روی تابه بپزید تا برشته و قهوه ای شوند. تقریبا 2 یا 3 دقیقه برای قهوه ای شدن سطح گوشتها کافی است. آنها را از روی حرارت بردارید و درون یک ظرف بگذارید.
- روغن تابه را خالی کنید و آن را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و رب گوجه فرنگی، پیاز، شکر قهوه ای و سس خردل را در تابه بریزید و هم بزنید. گوشتها را در سس قرار دهید و اجازه دهید تا سس خوب بجوشد. گوشتها باید خوب پخته شوند تا وسط انها دیگر خام نباشد.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 30 دقیقه
- وعده: نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای گوشت و مرغ
- مواد لازم : پیاز, تخم مرغ, رب گوجه فرنگی, روغن, شکر, گوشت, نان
- وعده: نهار