29-03-2016، 17:02
مواد لازم :
لازانیا ٥٠٠ گرم
ماهی ٢۵٠ گرم
سیر ٢ حبه
قارچ ١٠٠ گرم
پنیر پیتزا ٢۵٠ گرم
سبزی معطر ١٠٠ گرم
آب نارنج ٣ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، روغن به مقدار کافی
سپس یک لایه از مخلوط ماهی و پنیر پیتزا روی آن می گذاریم. این کار را تکرار نموده تا لازانیاها تمام گردد. در انتها ظرف را در فر گذاشته تا پنیرها پخته شود
لازانیا ٥٠٠ گرم
ماهی ٢۵٠ گرم
سیر ٢ حبه
قارچ ١٠٠ گرم
پنیر پیتزا ٢۵٠ گرم
سبزی معطر ١٠٠ گرم
آب نارنج ٣ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، روغن به مقدار کافی
طرز تهیه :
لازانیاها را طبق روش قبل می پزیم. ماهی ها را به تکه های کوچک برش داده و با نصف لیوان آب و آب نارنج و کمی روغن می پزیم، سبزی معطر و سیر له شده را به ماهی ها افزوده و در انتها قارچ و فلفل و نمک را اضافه می کنیم. ظرفی را از قبل چرب نموده و یک لایه لازانیا ته آن می چینیم.
لازانیاها را طبق روش قبل می پزیم. ماهی ها را به تکه های کوچک برش داده و با نصف لیوان آب و آب نارنج و کمی روغن می پزیم، سبزی معطر و سیر له شده را به ماهی ها افزوده و در انتها قارچ و فلفل و نمک را اضافه می کنیم. ظرفی را از قبل چرب نموده و یک لایه لازانیا ته آن می چینیم.