29-03-2016، 12:09
کم نیستند کسانی که معتقدند محمد انصاری پدیده این فصل پرسپولیسی ها در لیگ برتر بوده است. گرچه مهدی طارمی صدرنشین جدول گلزنان است و احمد نوراللهی هم حسابی در خط میانی پرسپولیس درخشیده اما این دو از فصل گذشته خود را مطرح کردند.
این در حالی است که انصاری همین فصل و از طریق دادن تست فنی و در اردوی ترکیه به پرسپولیس ملحق شد و برخلاف میلی باطنی برانکو ایوانکوویچ پیراهن این تیم را پوشید!
با این وجود انصاری جوان و بی حاشیه آن قدر خوب ظاهر شد و درخشید تا قبل از سال نو توسط کارلوس کی روش به اردوی تیم ملی هم دعوت شد.
به همین بهانه حرف های متفاوت انصاری را در ادامه منتشر می کنیم:
* بهترین اتفاق سال 94 برای محمد انصاری چه بوده است؟
- اتفاقات زیادی طی این مدت رخ داد. از پوشیدن پیراهن تیم بزرگ پرسپولیس بگیرید تا دعوت به تیم ملی و همه این اتفاقات برای من خوشایند بود.
* کمتر کسی فکر می کرد که به ترکیه بروی و تست فنی بدهی، انتخاب شوی و برخلاف تصورات در تیم بزرگ پرسپولیس بدرخشی؟
- همه این ها لطف خدا، اهل بیت (ع) و دعای خانواده ام است. من فراموش نمی کنم چگونه و از کجا به این نقطه رسیدم که البته چیز خاصی هم نیست!
* این حرف را از سر تواضع زدی؟
- نه، واقعیت را گفتم. من هنوز دانش آموز این فوتبال هستم و حالا حالاها باید یاد بگیرم.
* ولی آن قدر خوب بودی که به تیم ملی دعوت شوی و تو را با بزرگان پرسپولیس مقایسه کنند؟
- خودم می دانم کجای این فوتبال قرار دارم و هرگز قابل قیاس با بزرگان پرسپولیس نیستم.
* منظورمان مجتبی محرمی، رضا شاهرودی و مهرداد میناوند است که سال ها در پرسپولیس و تیم ملی فکیس بازی کردند؟
- عرض کردم من یکی کوچک آقا مجتبی، آقا رضا و به ویژه آقا مهرداد هستم که طی این مدت خیلی به من کمک کرده است.
* میناوند به تو کمک کرده است؟!
- بله من همواره سعی کردم از راهنمایی بزرگ ترها و بازیکنان باتجربه و قدیمی پرسپولیس استفاده کنم. یکی از این عزیزان مهرداد میناوند است که همیشه به من مشاوره می دهد.
* این داستان تردد تو با مترو هم برای خودش خیلی پر سر و صدا شده است؟
- بله یک روزی یکی از همکاران شما از من پرسید چگونه از شرق تهران خودم را به غرب تهران و تمرینات پرسپولیس می رسانم و من هم جواب دادم با مترو! همین جمله من کلی حرف و حدیث درست کرد.
* توی مترو مردم تو را نمی شناسند؟
- کمابیش! کمتر پیش آمده کسی مرا بشناسد و فعلا راحت تردد می کنم.
* پرسپولیس آن قدر به تو پول نمی دهد که بتوانی ماشین بخری؟
- مشکلی از این بابت ندارم و می توانم ماشین بخرم اما باور کنید این طوری راحت ترم! من اگر بخواهم با ماشین از شرق تهران منزلم به غرب تهران بروم باید 2 یا 3 ساعت توی راه باشم در حالی که با مترو زمان کمتری طول می کشد تا به درفشی فر برسم.
* برای تعطیلات نوروز 95 چه برنامه ای داشتی؟
- ما فوتبالیست ها که تعطیلات نداریم. درگیر اردوهای پرسپولیس و تیم ملی هستیم و باید خودمان را برای ادامه لیگ پانزدهم آماده کنیم. خودم هم امسال برنامه خاصی برای سفر یا استفاده از تعطیلات نریختم.
* استفاده از آجیل و شیرینی هم برای شما فوتبالیست ها ممنوع است؟
- به هر حال فوتبال حرفه ای قوانین خاص خود را دارد و باید مراعات کنیم. به شخصی خیلی سعی می کنم از خوردن آجیل، شیرینی یا غذاهای چرب پرهیز کنم هر چند اعتراف می کنم در عیدنوروز کار سختی پیش روی داشتم!
* همه ایرانی ها در سال جدید و پای سفره هفت سین دعا می کنند آرزوهایشان برآورده شود. آرزوی محمد انصاری در سال 95 چیست؟
- اول فرج آقا امام زمان (عج) و بعد شفای عاجل همه مریض ها و بیماران و آرزوی ورزشی ام هم قهرمانی پرسپولیس در سال 95 است