21-02-2016، 12:28
در این مطلب میخواهیم طرز تهیه چیزکیکی را به شما آموزش دهیم که نیازی به آرد ندارد. به جای آرد از بیسکویت دایجستیو یا ساق طلایی استفاده می کنیم.
مواد اولیه:
طرز تهیه:
1- بیسکوییت نرم شده، پودر دارچین و کره ذوب شده را کاملا با هم مخلوط کنید و سپس داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و آن را پهن کنید. ظرف را به مدت ۶ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا رنگ بیسکوییت ها کمی تغییر کند.
2- حالا پنیر خامه ای، رنده پوست لیمو ترش، شکر و وانیل را با مخلوط کن بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل کرم در بیایند حالا زرده تخم مرغ ها و خامه را هم به این مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ را هم کم کم اضافه کنید ولی این بار با قاشق چوبی هم بزنید مواد به دست آمده را داخل بیسکوییت های داخل ظرفتان بریزید و روی ظرف را با آلومینیوم پوشانده و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید . بعد از آن وقتی ظرف خنک شد، آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
3- حالا چیز کیک شما آمادست تنها کافیست روی آن را با مربای آلبالو بپوشانید.
4- اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند و سرو آن برای شما هم راحت تر باشدمی توانید از قالب های کوچک استفاده کنید. مطمئن باشید مینی چیز کیک طرفداران بیشتری خواهد داشت!
5- اما اگر فکر میکنید چیز کیک هم تکراری شده قالب های کوچکتان را از موادی که درست کردید پر کنید و کلا قسمت بیسکوییتی را از دسر خود حذف کنید. میتوانید آلبالو ها را در وسط مواد هم بریزید.
مواد اولیه:
- بیسکویت دایجستیو (می توانید از بیسکوییت ساقه طلایی استفاده کنید) ۲ لیوان نرم شده
- پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم
- کره ذوب شده ۶۰ گرم
- تخم مرغ (زرده و سفیده از هم جدا شود) ۵ عدد
- شکر ۱ لیوان
- خامه ۱/۳ لیوان
- رنده پوست لیموترش ۱/۳ قاشق مرباخوری
- مربای آلبالو ۱ شیشه
- وانیل و پودر دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
1- بیسکوییت نرم شده، پودر دارچین و کره ذوب شده را کاملا با هم مخلوط کنید و سپس داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و آن را پهن کنید. ظرف را به مدت ۶ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا رنگ بیسکوییت ها کمی تغییر کند.
2- حالا پنیر خامه ای، رنده پوست لیمو ترش، شکر و وانیل را با مخلوط کن بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل کرم در بیایند حالا زرده تخم مرغ ها و خامه را هم به این مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ را هم کم کم اضافه کنید ولی این بار با قاشق چوبی هم بزنید مواد به دست آمده را داخل بیسکوییت های داخل ظرفتان بریزید و روی ظرف را با آلومینیوم پوشانده و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید . بعد از آن وقتی ظرف خنک شد، آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
3- حالا چیز کیک شما آمادست تنها کافیست روی آن را با مربای آلبالو بپوشانید.
4- اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند و سرو آن برای شما هم راحت تر باشدمی توانید از قالب های کوچک استفاده کنید. مطمئن باشید مینی چیز کیک طرفداران بیشتری خواهد داشت!
5- اما اگر فکر میکنید چیز کیک هم تکراری شده قالب های کوچکتان را از موادی که درست کردید پر کنید و کلا قسمت بیسکوییتی را از دسر خود حذف کنید. میتوانید آلبالو ها را در وسط مواد هم بریزید.