20-02-2016، 12:24
بعضی روزهای تعطیل که هم حوصله تان سر رفته و هم وقت کافی دارید، یک کار گروهی با فرزندانتان راه بیاندازید. به کمک آنها شیرینی های ناز چوبی درست کنید. مطمئن باشید حتما استقبال می کنند.
مواد لازم
مواد لازم برای آیسینگ
در یک ظرف مناسب سفیده را با همزن برقی خوب بزنید تا سفید و پوک شود، سپس پودر قند را آرامآرام اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظی به دست آید. در صورت تمایل میتوانید به آن، چند قطره رنگ خوراکی دلخواهتان را هم اضافه کنید. مخلوط را داخل قیف بریزید و با ماسوره گرد شماره یک بیسکویتهایتان را تزیین کنید .
دستور تهیه بیسکویت چوبی
1. کره را از یخچال بیرون بیاورید تا در دمای محیط نرم شود، سپس با همزن برقی کمی بزنید . پودر قند را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زردهها را دانهدانه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا موادتان با هم خوب مخلوط شوند.
2. در این مرحله آرد را به همراه وانیل آرامآرام به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید در حدی که آرد به خورد مواد برود. خمیر را داخل کیسه بگذارید و آن را حداقل حدود 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا خوب خنک شود.
3. بعد از زمان ذکر شده فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. میز کارتان را کمی آرد پاشی کنید، سپس 3/1 خمیر را به قطر هفت میلیمتر پهن کنید. بقیه خمیر را در یخچال بگذارید که شل نشود. کاتر را آغشته به آرد کنید و خمیرتان را با شکلهای متنوع برش بزنید.
4. چوبها را مرطوب کنید وتا 3/2 خمیر آنها را فرو کنید. بیسکویتها را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردهاید با فاصله بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
5. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده صبر کنید تا کمی سرد شود، سپس بیسکویتها را روی پنجره طوری بگذارید تا خوب خنک شوند. بیسکویتهای خنک شده را با آیسینگ تزیین کنید و در جشن تولدتان با دوستانتان شریک شوید.
مواد لازم
- 300 گرم آرد
- ۲۵۰ گرم کره
- ۱۲۵ گرم پودر قند
- ۲عدد زرده تخممرغ کوچک
- 1/8 ق چ وانیل
- به تعداد لازم چوب ...
مواد لازم برای آیسینگ
- 1 عدد سفیده تخممرغ
- 75 گرم پودر قند
- قطره خوراکی
- در صورت دلخواه
در یک ظرف مناسب سفیده را با همزن برقی خوب بزنید تا سفید و پوک شود، سپس پودر قند را آرامآرام اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظی به دست آید. در صورت تمایل میتوانید به آن، چند قطره رنگ خوراکی دلخواهتان را هم اضافه کنید. مخلوط را داخل قیف بریزید و با ماسوره گرد شماره یک بیسکویتهایتان را تزیین کنید .
دستور تهیه بیسکویت چوبی
1. کره را از یخچال بیرون بیاورید تا در دمای محیط نرم شود، سپس با همزن برقی کمی بزنید . پودر قند را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زردهها را دانهدانه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا موادتان با هم خوب مخلوط شوند.
2. در این مرحله آرد را به همراه وانیل آرامآرام به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید در حدی که آرد به خورد مواد برود. خمیر را داخل کیسه بگذارید و آن را حداقل حدود 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا خوب خنک شود.
3. بعد از زمان ذکر شده فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. میز کارتان را کمی آرد پاشی کنید، سپس 3/1 خمیر را به قطر هفت میلیمتر پهن کنید. بقیه خمیر را در یخچال بگذارید که شل نشود. کاتر را آغشته به آرد کنید و خمیرتان را با شکلهای متنوع برش بزنید.
4. چوبها را مرطوب کنید وتا 3/2 خمیر آنها را فرو کنید. بیسکویتها را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردهاید با فاصله بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
5. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده صبر کنید تا کمی سرد شود، سپس بیسکویتها را روی پنجره طوری بگذارید تا خوب خنک شوند. بیسکویتهای خنک شده را با آیسینگ تزیین کنید و در جشن تولدتان با دوستانتان شریک شوید.