19-02-2016، 10:11
جوانه گندم به این دلیل بر روی یادگیری تاثیر میگذارد
سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: محصولات دریایی مانند ماهی و میگو به دلیل فسفر زیاد و امگا 3 موجود در آن بر روی حافظه فرد تاثیر میگذارد.
وی افزود: مصرف انواع مغزها، مانند پسته، فندق، بادام و گردو میتواند بر روی حافظه فرد تاثیر بگذارد این تاثیر گذاری به دلیل ویتامینها و املاح موجود در آن به وجود میآید بدین منظور افراد روی 10 تا 15 عدد پسته، فندق و بادام مصرف کنند همچنین مصرف 3 تا 4 عدد گردو توصیه میشود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: استفاده از سبزیها و میوهها میتواند در حافظه فرد تاثیر بگذارد به خصوص سبزیهای حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان مانند جوانه گندم، کاهو و فلفلهای دلمه ای رنگی در این امر موثر واقع میشود همچنین افراد به منظور یادگیری بهتر، صبحانه را به طور کامل میل کنند.
مصرف سبزیهای حاوی ویتامین E مانند جوانه گندم میتواند در یادگیری فرد موثر واقع شود.
![جوانه گندم به این دلیل بر روی یادگیری تاثیر میگذارد 1](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/12/9/3009893_746.jpg)
وی افزود: مصرف انواع مغزها، مانند پسته، فندق، بادام و گردو میتواند بر روی حافظه فرد تاثیر بگذارد این تاثیر گذاری به دلیل ویتامینها و املاح موجود در آن به وجود میآید بدین منظور افراد روی 10 تا 15 عدد پسته، فندق و بادام مصرف کنند همچنین مصرف 3 تا 4 عدد گردو توصیه میشود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: استفاده از سبزیها و میوهها میتواند در حافظه فرد تاثیر بگذارد به خصوص سبزیهای حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان مانند جوانه گندم، کاهو و فلفلهای دلمه ای رنگی در این امر موثر واقع میشود همچنین افراد به منظور یادگیری بهتر، صبحانه را به طور کامل میل کنند.