به دریا بزن قایقت میشوم حقیرم ولی لایقت میشوم من عاشق شدن را بلد نیستم تو یادم بده عاشقت میشوم
|
امتیاز موضوع:
عکس های محیط های عاشقانه وخود عاشقانه...........خیلی قشنگه حتمابیا.. |
|||||||||||
10-11-2013، 19:50
(16-12-2012، 15:38)~sadaf~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبلا عشق بازي ميكردند ولي حالا با عشق بازي ميكنند
02-02-2014، 18:44
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/uploads/avatars/avatar_103054.jpg?dateline=1385991828
22-07-2014، 12:34
زیـ ـ ـر بــــــاران
حتـ ـ ـی بــــ ـه درخــ ــ ـواســ ـت چتــــر هـــمـــ ـ ـ ـ
جــ ــواب رد مــی دهــ ـ ـ ـمـــــ ـ ـ ـ
میـــ ــ ـخـــ ـ ـواهـــ ـ ـم تــ ـنـ ــهـــ ـایــــی امــ را بــــه رخ ایـن هوای دو نفـــ ــره
بــ ـکشــمـــ ـ .
![]()
07-11-2014، 14:24
درد می کشمــــ . . . درد !!! هم تلخ است هم ارزان !! همــــ گیراییش بالاستـــــــــــــــ !!! هم اینکه تابلو نمی شومـــ و رفیقی که مرا به درد معتاد کرد ، نا باب نبود !!! اتفاقا بابِ بابــــــــــ بود !!! فقط نگفته بود که ماندنی نیست . . . همـــــــــــــــــــــــ ــــــــین !!!
19-12-2014، 0:32
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
02-01-2015، 14:17
عالی بود
من دخترما به اسمم نگاه نکنید اسم عشقمه
(18-07-2013، 15:15)یه دختر جیگر طلا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عالی بود عزیزم به اسمم نگاه نکنی ها اسم عشقمه گذاشتم من اسمم مهساست | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان