امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این حرکت زیبا فقط از آقا کریم بر می آید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این حرکت زیبا فقط از آقا کریم بر می آید 1

در همین راستا دیروز عصر با کریم باقری تماس گرفتیم که حرف‌های جالبی زد.

چرا بازي با پيكان گره خورد؟
جام حذفي، جام شگفتي‌هاست. اين مسابقات با همه رقابت‌ها فرق مي‌كند و تيم‌ها به خوبي مي‌دانند با يك بازي ممكن است حذف شوند، به همين خاطر با تمام قوا بازي مي‌كنند، از طرفي ۵ بازيكن ما در اردوي تيم ملي و هلند به سر مي‌بردند كه اين موضوع كار ما را مشكل مي‌كرد. البته بايد به عليرضا مرزبان تبريك گفت كه تيمي به اين خوبي ساخته است.

پس با سرمربي پيكان مشكلي نداريد؟
(با تعجب) نه، چرا بايد مشكل داشته باشم؟!

قبل از شروع بازي به رسم ميزباني سمت نيمكت پيكان نرفتيد؟
بگذاريد يك نكته را بگويم كه من از اين هندي‌بازي‌ها خوشم نمي‌آيد! البته اين نظر من است و سردرنمي‌آورم كه چرا بايد مربيان و يا بازيكنان تيم‌ها قبل از بازي سمت نيمكت حريف بروند؟

به هر حال رسم شده است ديگر...
گفتم كه اين نظر من است. البته رفتن به سمت نيمكت مهمان هم به سرمربي ميزبان برمي‌گردد.

شنيديم صادق باراني زنگ زده و از شما عذرخواهي كرده است؟
اولاً بايد بگويم كار من اشتباه بوده كه رفتم توي زمين. قصد درگيري هم نداشتم فقط به خاطر اينكه اميد عاليشاه احساسي نشود و كار دست خودش و تيم ندهد جلو رفتم تا وساطت كنم. حالا نمي‌دانم چرا اين همه حرف و حديث درست شده است؟!

جواب سؤال ما را نداديد آقاكريم!
بله، باراني بازيكن پيكان با من تماس گرفت و گفت كه حرفي نزده و بي‌جهت شلوغش كردند. بنده خدا معذرت‌خواهي هم كرد اما من خودم پيش‌دستي و از او عذرخواهي كردم!

جداً؟
بله، آن‌‌قدر شهامت دارم كه اشتباهم را بپذيرم. از زبان آن‌ بنده‌ خدا هم چيزهايي نوشته بودند و... به هر حال اين چيزها خيلي اهميت ندارد. اتفاقاتي است كه در فوتبال مي‌افتد.

شما، آن هم به عنوان كريم باقري آمديد و از يك بازيكن جوان عذرخواهي كرديد؟
بزرگ‌تر و كوچك‌تر ندارد. هركس اشتباه كند بايد بپذيرد و عذرخواهي كند. من كريم باقري هم خصوصيات اخلاقي‌ام اين‌طوري است.

مشكل شما با علي‌اكبر طاهري حل شد؟
ببينيد من بايد مشكلات پرسپوليس را مي‌گفتم. شما چند ماه يك مصاحبه از من ديديد؟ (بدون آنكه منتظر جواب ما شود ادامه مي‌دهد) هيچ حرفي نزدم. آن روز هم كه سر تمرين حرف زدم چون دلم سوخت. ديدم سرمربي و بازيكنان تلاش مي‌كنند، مردم هم با وجود نتايج از نحوه بازي پرسپوليس راضي هستند ولي بي‌تفاوتي برخي‌ها دارد به تيم لطمه مي‌زند. هركس كه مسئوليت قبول مي‌كند وظيفه‌اش است به تعهد خود به موقع عمل كند. حالا مي‌خواهند دوستان ناراحت شوند يا نشوند، من حرف حق را زدم.

برخي‌ها مي‌گويند دليل ناراحتي كريم باقري به وضعيت زندگي سيدعلي فاطمي بازيكن جوان پرسپوليس برمي‌گشت كه در محل تمرين تيم مي‌خوابيد!
مشكل سيدعلي فاطمي هم بود. چرا وقتي بازيكن خارجي به ايران مي‌آيد پول، آپارتمان، ماشين شخصي، راننده و همه رقم امكانات در اختيارش مي‌گذاريم اما به فوتباليست جوان خودمان اهميت نمي‌دهيم؟!

مثل اينكه هنوز هم عصباني هستيد؟
عصباني نيستم اما بازيكن جوان پرسپوليس به هر حال عضو تيم محسوب مي‌شود و بايد او را تر و خشك كرد، اين همه تبعيض بين بازيكنان ايراني و خارجي براي چيست؟ من نه دشمن طاهري هستم و نه با كسي مشكل دارم. حرف بدي هم نزدم منتهاي مراتب اين مشكلات وجود دارد و بايد هرچه زودتر حل شود. اينكه نمي‌شود باشگاه فقط به فكر بازيكن خارجي باشد!

اعتصاب بازيكنان پرسپوليس هم به خاطر همين تبعيض بود؟
حركت بازيكنان پرسپوليس اعتصاب نبود، اعتراض بود. اگر آن روز حرف نمي‌زدم به خودم بدهكار مي‌شدم. من كريم باقري وظيفه دارم وقتي مشكل بازيكن خودم را مي‌بينم جلو بروم و واقعيت‌ها را عنوان كنم.

ولي شنيديم شما جلوي اعتصاب بازيكنان را گرفتيد و اگر دخالت نمي‌كرديد تمرين آن روز پرسپوليس تعطيل مي شد.
گفتم كه اعتصابي در كار نبود. بچه‌ها اعتراض داشتند و مدت‌هاست پرداخت مطالبات آنها به تعويق افتاده است. هيچ‌كس هم به فكر نبود و همين اعصاب همه را به هم ريخته بود.

ملي‌پوشان شما خسته نبودند؟
چرا، به هر حال خود شما هم كه به يك سفر داخلي مي‌رويد خسته و فرسوده مي‌شويد چه برسد به اينكه يك فوتباليست پس از پرواز طولاني بيايد و بخواهد در زمين مسابقه هم بدهد.

پس چرا از رامين رضاييان، اميد عاليشاه و مهدي طارمي در تركيب اصلي استفاده كرديد؟
اين تصميم سرمربي تيم بود. جام حذفي جاي ريسك و اشتباه نيست و مي‌خواستيم با تمام قوا بازي كنيم.

قبول داريد بازي ندادن به علي عليپور كه مردم هم او را تشويق كردند، اشتباه بود؟
همه ما بايد به تصميم سرمربي تيم احترام بگذاريم. هيچ‌كس به اندازه برانكو دلش براي تيم نمي‌سوزد و به عليپور هم در آينده بازي مي‌رسد.

عملكرد محسن مسلمان راضي‌كننده بود؟
محسن مسلمان دير به ما ملحق شد و الان در تمرينات خيلي باانگيزه نشان مي‌دهد. محسن بازيكن خوبي است و بايد از فرصت‌هايي كه نصيبش مي‌شود به بهترين شكل ممكن استفاده كند.

چند درصد شانس براي قهرماني پرسپوليس در جام حذفي قائل هستيد؟
در جام حذفي همه تيم‌ها شانس قهرماني دارند چون يك اشتباه يا فرصت‌طلبي مي‌تواند نتيجه مسابقات را تعيين كند. به نظرم پرسپوليس هم به اندازه بقيه مدعيان شانس دارد و ما بايد در همه مسابقات ششدانگ و حواس‌جمع بازي كنيم.

سايپا را چگونه حريفي براي پرسپوليس در هفته ششم مي‌دانيد؟
سايپا تيم خوبي است كه از كادر فني و بازيكنان باتجربه‌اي بهره مي‌برد و قطعاً بازي راحتي پيش روي پرسپوليس نيست اما با حمايت هواداران اميدوارانه پا به زمين مسابقه مي‌گذاريم.

در پايان حرف ناگفته‌اي نداريد؟
از قول من خطاب به بازيكنان پرسپوليس بنويسيد ما ۳۰ مسابقه در ليگ و چند ديدار هم در حذفي داريم و به همه بازي مي‌رسد. هيچ‌كس نبايد به خاطر بازي نكردن اخم كند و ناراحت شود. ما بايد يك تيم و همدل باشيم و كمك كنيم ان‌شاءا... پرسپوليس در فصل جاري حداقل يك جام بگيرد.

عذرخواهي يك بزرگتر از يك جوان
فقــط از آقاكريم برمي‌آيد
برعكس آن دسته از چهره‌هاي سرشناس فوتبال كه تصور مي‌كنند از دماغ فيل افتاده‌اند و سر زمين و زمان منت مي‌گذارند، كريم باقري بي‌شيله پيله است. او خيلي راحت حرف مي‌زند و اگر اشتباهي كرده باشد، به راحتي مي‌پذيرد.
آقاكريم كه همين چند هفته پيش گفته بود من زمان فوتبالم كريم باقري بودم و در مربيگري هنوز آن قدر باتجربه نشده‌ام كه سرمربي پرسپوليس باشم، حالا هم يك روز بعد از درگيري‌اش با بازيكن جوان پيكان، مي‌گويد وقتي صادق باراني براي عذرخواهي با او تماس گرفته، از اين جوان عذرخواهي كرده است.
وقتي مي‌گوييم كاش مي‌شد باقري را تكثير كرد تا فوتبال ايران چند تا الگو داشته باشد، حرف بي‌ربط نمي‌زنيم. فوتبال ما براي پيشرفت فني و اخلاقي، براي كنار گذاشتن تعارف‌هاي الكي و براي ارتقا نياز به آدم‌هايي مثل كريم باقري دارد، با همين ميزان جسارت، شهامت و واقع‌بيني كه در وجود آقاكريم هست.

باقري چرا سمت نيمكت پيكان نرفت؟
شايعه اختلاف آقاكريم و مرزبان از زمان پرسپوليس
كريم باقري در جريان بازي حذفي پرسپوليس و پيكان وسط ميدان پريد و وارد دعواي اميد عاليشاه و صادق باراني شد تا با كارت قرمز داور از بازي اخراج شود اما ساعتي قبل از اين اتفاق، از باقري حركتي سر زده بود كه عجيب به نظر مي‌رسيد. باقري قبل از شروع بازي، در حالي كه برانكو و دستيارانش به عنوان تيم ميزبان براي خوش‌وبش به سمت نيمكت پيكان رفتند، روي نيمكت پرسپوليس نشست و از جاي خود تكان نخورد.
اين حركت براي بازيكنان پيكان عجيب بود. كادرفني اين تيم هم جا خورد. بعد از پايان بازي، مجيد نوروزي، دستيار عليرضا مرزبان كه خودش همبازي و هم‌دوره كريم باقري بوده، به خبرورزشي گفت: «همان اول بازي جا خورديم. آقاكريم سمت نيمكت‌ ما نيامد. برانكو و دستيارانش آمدند و با مرزبان سلام و عليك كردند اما باقري از جايش بلند نشد. من به شخصه از كريم باقري خيلي بيشتر از اين توقع داشتم.»
شايعه شده باقري از زمان همكاري مرزبان با كادرفني پرسپوليس به عنوان دستيار افشين قطبي و در مقطعي ديگر دستيار زلاتكو كرانچار با اين مربي مشكل داشت و از آنجايي كه اهل دورويي و تظاهر نيست، از جايش تكان نخورد اما نزديكان باقري مي‌گويند او اصلاً هيچ اختلاف و مشكلي با مرزبان نداشت و چون از اين ادابازي‌ها خوشش نمي‌آيد، قبل از بازي، سمت نيمكت هيچ تيمي نمي‌رود.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جهانبخش: از بودن در این باشگاه زیبا خوشحالم
  آیتانا بونماتی، سوپراستار زیبا روی سن براق!
Clocket پایان حواشی درباره غیبت آقا کریم در جشن قهرمانی (عکس)
  مورینیو: به خاطر کریم بنزما ناراحت شدم
  کاسیمیرو در پوست کریم؛ یک تنه مساوی بارسا (عکس)
  حرکت جنجالی کونته بعد از حذف از کوپا ایتالیا
  محمد نادری و ماجرای دخالت ویژه آقا کریم!
  توپ و تشر خداداد و کریم باقری به شجاع!
  دیبالا: بازی کردن در بارسلونا زیبا خواهد بود
  روزی که کریم باقری لباس پرسپولیس را پوشید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان