[b] [b]سلام دوستان عزیز ، در حال گشت و گذار بودم داخل فیسبوک که چشم ی دفعه افتاد به این پیج “اعتماد به نفست تو حلقم” ، پیج خوبی بود من کلی خندیدم ، و فهمیدم که چه قد خر و گاووووو تو ایران داریم ، تصمیم گرفتم شما رو هم تو خنده خودم شریک کنیم و عکس چنتا از گاواااا رو هم واسه شما بزارم ، البته باید ببخشید که اگر نوشته ها کمی بی ادبانه هستش . هدف تو سری زدن بهشونه بدونن چقد جلفن! شرمنده دوستان..
*-^
ای قشنگ تر از پریا..این شکلی تو کوچه نریا..[/b]
خخخخخخخ
[b][b]
جـیــــــــــوووون..اون لباتو قربون هانی که مث کیون مرغ کردی عکس انداختی )[/b][/b]
[b][b][b]اصن کاری به فتوشاپو این حرفا ندارم..اصن حرف نداره عالی..اصن فتوشاپم نیس عکس واقعیه..[/b][/b][/b]
[b][b][b][b]عجب..عجب )[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]ایشون هستن یه روز خوب تو خونه یکی از دوس دختراشون ) احسنت ))[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]من همسن این بودم تمام دغدغم این بود که کلید لامپ خونمونو رو وسط نگهش دارم ببینم چی میشه )[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]نصل گودزیلا که میگن همینانا ))[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]عموجون جیشتو کردی مسواکتم زدی بوس به مامان قبل خواب یادت نره )[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]“من تو خونه یکی از دوس دخترام”!!!!!! بیا برو گمشو تو کــــــــیونم باااوووو ))))[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b]به امید روزی که ملت غیور ایران با تلوزیون های ۱۵۰ اینچ اپل عکس بیندازند )))[/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b]وای خدا فاز این ملت چیه نامـــــــــــــــوسن؟؟؟ [/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b]مهراد هیدن بعد از دیدن این عکس دچار افسردگیه شدید شد و تصمیم به خداحافظی از دنیای رپ و گروه زدبازی گرفت [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b]مدرنیته ترین روش شماره دادن
عنم گرفت خدایی )
کاش اونشب داروخونه باز بود [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b]کوچه تنگه بله..جا عقل کلنگه بله :||
ینی ریــــــــــــدین به اسم و رسمه هرچی تیپه لش و بگیه ))
یهو همونم پات نمیکردی دیگه..والا چه کاری بود..زحمتت شد )
فتوشاپتونم که حرفی واسه گفتن نزاشته..اون بالا فقط یه هری پاتر با جارو پرنده کم داره ))) اون قلبه چی میگه اون بغل؟؟؟؟؟ ))))))[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b]
[b]نرگس محمدی (بازیگر فیلم ستایش) عکس گزاشته مرتیکه سن خر بابا بزرگ منو داره اومده زیرش عکس خودشو گزاشته بالاشم نوشته “لاو” :||
الان مثلا انتظار داره نرگس محمدی بیاد جواب بده “او مای گاد..تو چقد نایسی هانی..منم لاو یو بِیبی..شمارتو بده شبا کال بزنم بحرفیم” :|||
خدا نمیخوری مارو حداقل یه گاز کوچیک بزن :|| )))[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]یعنی هرچی عنو * تو فاضلابای کشورهای حوزه ی خاورمیانه و شمال شرق اروپا هست یه جا تو سرت..فقط همین[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]نمک در نمکدان شوری ندارد..
دل مام طاقت این عکسای شاخو ندارد باور کن ))
آخه چرا با احساسات ما بازی میکنی؟؟؟؟
پروانه هه ازین کمیاباس که فقط تو آمازون پیدا میشه فک کنم )
خال کنج لبتو عشقه مشتی )) رنگ پیرنتم دوس دارم خیلی )))
کلا دمت گرم شادمون کردی =)))))))))))))[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]چه خلاقیتی زده تو شماره دادن..احسنت )))
چه متن قشنگیم نوشته )
به سلامتی خودت..نه واسه خلاقیتت..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واسه اون مغز * خلت ))
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]چه ممه هایی داری هانی ) جون جون ) لامصب بده بترکونیم حبسشو بکشیم )) چه بک گراند نایسی هانی.پارک دانشجوئه؟؟ )) عن تو هیکلت که مردونگیو زیر سوال بردی[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[/b]
*-^
ای قشنگ تر از پریا..این شکلی تو کوچه نریا..[/b]
خخخخخخخ
[b][b]
جـیــــــــــوووون..اون لباتو قربون هانی که مث کیون مرغ کردی عکس انداختی )[/b][/b]
[b][b][b]اصن کاری به فتوشاپو این حرفا ندارم..اصن حرف نداره عالی..اصن فتوشاپم نیس عکس واقعیه..[/b][/b][/b]
[b][b][b][b]عجب..عجب )[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]ایشون هستن یه روز خوب تو خونه یکی از دوس دختراشون ) احسنت ))[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]من همسن این بودم تمام دغدغم این بود که کلید لامپ خونمونو رو وسط نگهش دارم ببینم چی میشه )[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]نصل گودزیلا که میگن همینانا ))[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]عموجون جیشتو کردی مسواکتم زدی بوس به مامان قبل خواب یادت نره )[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]“من تو خونه یکی از دوس دخترام”!!!!!! بیا برو گمشو تو کــــــــیونم باااوووو ))))[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b]به امید روزی که ملت غیور ایران با تلوزیون های ۱۵۰ اینچ اپل عکس بیندازند )))[/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b]وای خدا فاز این ملت چیه نامـــــــــــــــوسن؟؟؟ [/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b]مهراد هیدن بعد از دیدن این عکس دچار افسردگیه شدید شد و تصمیم به خداحافظی از دنیای رپ و گروه زدبازی گرفت [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b]مدرنیته ترین روش شماره دادن
عنم گرفت خدایی )
کاش اونشب داروخونه باز بود [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b]کوچه تنگه بله..جا عقل کلنگه بله :||
ینی ریــــــــــــدین به اسم و رسمه هرچی تیپه لش و بگیه ))
یهو همونم پات نمیکردی دیگه..والا چه کاری بود..زحمتت شد )
فتوشاپتونم که حرفی واسه گفتن نزاشته..اون بالا فقط یه هری پاتر با جارو پرنده کم داره ))) اون قلبه چی میگه اون بغل؟؟؟؟؟ ))))))[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b]
[b]نرگس محمدی (بازیگر فیلم ستایش) عکس گزاشته مرتیکه سن خر بابا بزرگ منو داره اومده زیرش عکس خودشو گزاشته بالاشم نوشته “لاو” :||
الان مثلا انتظار داره نرگس محمدی بیاد جواب بده “او مای گاد..تو چقد نایسی هانی..منم لاو یو بِیبی..شمارتو بده شبا کال بزنم بحرفیم” :|||
خدا نمیخوری مارو حداقل یه گاز کوچیک بزن :|| )))[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]یعنی هرچی عنو * تو فاضلابای کشورهای حوزه ی خاورمیانه و شمال شرق اروپا هست یه جا تو سرت..فقط همین[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]نمک در نمکدان شوری ندارد..
دل مام طاقت این عکسای شاخو ندارد باور کن ))
آخه چرا با احساسات ما بازی میکنی؟؟؟؟
پروانه هه ازین کمیاباس که فقط تو آمازون پیدا میشه فک کنم )
خال کنج لبتو عشقه مشتی )) رنگ پیرنتم دوس دارم خیلی )))
کلا دمت گرم شادمون کردی =)))))))))))))[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]چه خلاقیتی زده تو شماره دادن..احسنت )))
چه متن قشنگیم نوشته )
به سلامتی خودت..نه واسه خلاقیتت..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واسه اون مغز * خلت ))
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]چه ممه هایی داری هانی ) جون جون ) لامصب بده بترکونیم حبسشو بکشیم )) چه بک گراند نایسی هانی.پارک دانشجوئه؟؟ )) عن تو هیکلت که مردونگیو زیر سوال بردی[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[/b]