08-08-2015، 13:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2015، 13:34، توسط ✓SHINE AGAIN✓.)
(08-08-2015، 13:25)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی به کی میگه
(08-08-2015، 13:19)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2015، 13:16)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2015، 13:12)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2015، 12:35)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدایا شکرت...
که من پسرم
که آزادی دارم
که از نسل کورش کبیرم
از نسل مالک اشتر
سکوت من یعنی عصبانیتم
خود را برای کسی لوس نمیکنم چون احتیاج ندارم
خشمم را باجیغ و داد بروز نمیدهم
زندگی من پر از روز های سخت است
چون خدا خواست این طور باشد
از زمان تولد من...
از زمان تولد نوادگانم...
مسئولیت های دشوار اما شیرینی گردن من است
و آزادی من...
استادیوم رفتنم...
و...
پاداش تمام این زحمت ها از طرف خداست...
بابا آزادددد
بابا مسئولیت پذیر
مگه به استادیوم رفتنوت افتخار کنید
اونایی که با آرایش کردنشون تو خیابونا رژه میرنم از نسل کوروشن؟؟
چطور فقط اونارو میگی؟
این دخترا که اگه یه ساعت آرایش نکنن نسلشون منقرضه چی؟
اون عده از پسرا اینجوری میکنن که نسل شمارو منقرض نبینن
نخیر بهانه الکی نیارید
الان که تعداد اون پسرا بیشتر دختراست
بعدشم ارایش میکنه
نمیگم ارایش کردن زیاد کار درستیه نه
ولی هرچی باشه دختره
ولی اونی که ارایش میکنه پــــســــــره
بفهم
فرق زیادی هست بین این دو
(08-08-2015، 13:17)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2015، 13:16)**zeinab** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2015، 13:12)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه تو هیچ بوقیم نشدیو اینجوری زرت و پرت میکنی
گفتم که اینا پاداش زحمات ماست
چخه بابا
تو برو به ادامه ی حسودیات ادامه بده تا چشت دراد
حسودی نیس
راس میگه
منظورت از زحمات چیه؟؟؟؟؟
خودتونو چی فرض کردید؟؟
برتر مایید؟
خخ
(08-08-2015، 13:17)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2015، 13:16)**zeinab** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2015، 13:12)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه تو هیچ بوقیم نشدیو اینجوری زرت و پرت میکنی
گفتم که اینا پاداش زحمات ماست
چخه بابا
تو برو به ادامه ی حسودیات ادامه بده تا چشت دراد
حسودی نیس
راس میگه
منظورت از زحمات چیه؟؟؟؟؟
خودتونو چی فرض کردید؟؟
برتر مایید؟
خخ
من میخوام بدونم صب تا شب خرید کردن و پای وابر و واتساپ بودن کاری داره؟
نمیگم برتریم ولی میگم ما پسرا زحمت کشیم
ما پای واتساپیم یا شماها؟
شماها هم صب تا شب تو زمین کشاورزی دارید شخم میزنید
خیلی کار میکنید
هه
همتون از هم بد ترید
البته همه پسرا مث هم نیستن
همه دخترام همینطور
ولی اینو بدون جنسیتتوت بر تر ما نـــــــیــــــــســــت