27-07-2015، 15:20
ماهنامهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی ملل:
مواد لازم:
مواد لازم برای سس
طرز تهیه:
پاستا در آب ریخته و آویشن را به آن اضافه میکنیم و بعد آبکشی میکنیم، همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و به پاستا اضافه میکنیم. مواد سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود سپس سس را روی سالاد میریزیم و هم میزنیم. 2 ساعت قبل از صرف غذا در یخچال بگذارید تا مزه سس به خورد سالاد برود. در صورت تمایل برای تزیین از جعفری خرد شده استفاده کنید.
آشپزی ملل:
مواد لازم:
- پاستا شکل دار 200 گرم
- گوجه فرنگی خلال شده یک عدد
- ژامبون گوشت مکعبی خورد شده 2 الی 3 برش
- زیتون سبز بدون هسته 20 عدد
- نخود فرنگی پخته شده 100 گرم
- فلفل دلمهای سبز خلال شده یک عدد
- پودر آویشن 2/1 قاشق چایخوری
- پنیر گودا مکعبی خورد شده 50 گرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای سس
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- سرکه یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو تازه یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پاستا در آب ریخته و آویشن را به آن اضافه میکنیم و بعد آبکشی میکنیم، همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و به پاستا اضافه میکنیم. مواد سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود سپس سس را روی سالاد میریزیم و هم میزنیم. 2 ساعت قبل از صرف غذا در یخچال بگذارید تا مزه سس به خورد سالاد برود. در صورت تمایل برای تزیین از جعفری خرد شده استفاده کنید.