27-07-2015، 15:18
این سالاد برای مهمانی های رودربایستی دار یک پیشنهاد ایده آل است.
مواد لازم:
مواد لازم براي تهیه سس:
روش تهیه:
1. ميگوها را بشوييد و كمر ميگوها را تميز كنيد. آنها را با مقداري آب و يك قاشق آب ليموترش و كمي نمك مدت چهار دقيقه بپزيد و بعد آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند.
2. پياز را به صورت حلقهاي و پيازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنيد و كنار بگذاريد. كاهو و كلم بروكلي را بشوييد و به اندازه دلخواه خرد كنيد و همه مواد را درون يك كاسه بزرگ بريزيد.
3. حالا زمان درست كردن سس خوشمزه اين سالاد است. براي درست كردن سس همه مواد به غير از روغن زيتون را داخل مخلوط كن بريزيد و دستگاه را روشن كنيد.
4. همزمان كه دستگاه روشن است روغن زيتون را به آن اضافه كنيد تا خوب با مواد مخلوط شود. بعد از سه دقيقه كه مواد با هم خوب مخلوط شدند، سس را روي سالاد بريزيد و در آخر با مقداري كنجد روي آن را تزئين كنيد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
- ميگو: هشت عدد متوسط
- آبليمو: يك قاشق غذاخوري
- كاهو: چهار برگ متوسط
- ذرت كنسروي: يكسوم پيمانه
- كلم بروكلي: يكدوم پيمانه
- فلفل قرمز: يك عدد
- گوجه گيلاسي: پنج عدد
- پيازچه: دو عدد متوسط
- پياز: يك عدد كوچك
- كنجد: مقداري براي تزئين
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
مواد لازم براي تهیه سس:
- سركه سفيد: يكدوم پيمانه
- سس خردل: يك قاشق مرباخوري
- فلفل سياه و نمك: به ميزان لازم
- روغن زيتون بكر: يكدوم پيمانه
روش تهیه:
1. ميگوها را بشوييد و كمر ميگوها را تميز كنيد. آنها را با مقداري آب و يك قاشق آب ليموترش و كمي نمك مدت چهار دقيقه بپزيد و بعد آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند.
2. پياز را به صورت حلقهاي و پيازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنيد و كنار بگذاريد. كاهو و كلم بروكلي را بشوييد و به اندازه دلخواه خرد كنيد و همه مواد را درون يك كاسه بزرگ بريزيد.
3. حالا زمان درست كردن سس خوشمزه اين سالاد است. براي درست كردن سس همه مواد به غير از روغن زيتون را داخل مخلوط كن بريزيد و دستگاه را روشن كنيد.
4. همزمان كه دستگاه روشن است روغن زيتون را به آن اضافه كنيد تا خوب با مواد مخلوط شود. بعد از سه دقيقه كه مواد با هم خوب مخلوط شدند، سس را روي سالاد بريزيد و در آخر با مقداري كنجد روي آن را تزئين كنيد.