21-07-2015، 13:15
آکایران :مجله آشپزی مثبت - سمیرا ناجی: کرمانی ها با زیره مخصوصی که دارند غذاهای خوشمزه و مقوی درست می کنند. یکی از این غذاها آبگوشت زیره است که با همه آبگوشت ها فرق می کند. هیچ خبری از نخود و لوبیاو سیب زمینی در آن نیست. فقط گوشت است و زیره و کمی سیر. اگر دلتان می خواهد یک آبگوشت ناب، قدیمی و سنتی بخورید حتماً مدل زیره ای آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای 4تا6 نفر
400 گرم گوشت آبگوشتی
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
1 ق س پودر زیره سیاه
2 ق س رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : 1. پیاز را نگینی خردکنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت می خورد.
2. سیر را رنده کنید و با گوشت،پودر زیره، رب گوجه فرنگی، فلفل،زردچوبه و 4 لیوان آب به مدت3 ساعت با شعله کم بپزد.
3. وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید.کرمانی ها گوشت این غذارا با نان میل می کنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید می کنند.
نکته
- برای خوش طعم کردن آبگوشتت می توانید از مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید. البته بعدازاینکه آبگوشت پخت از این سبزی های معطر استفاده کنید تا این سبزی هاغذای تان را تلخ نکند.
- کرمانی های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می دهند. کرمانی های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می دهند.
مواد لازم برای 4تا6 نفر
400 گرم گوشت آبگوشتی
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
1 ق س پودر زیره سیاه
2 ق س رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : 1. پیاز را نگینی خردکنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت می خورد.
2. سیر را رنده کنید و با گوشت،پودر زیره، رب گوجه فرنگی، فلفل،زردچوبه و 4 لیوان آب به مدت3 ساعت با شعله کم بپزد.
3. وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید.کرمانی ها گوشت این غذارا با نان میل می کنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید می کنند.
نکته
- برای خوش طعم کردن آبگوشتت می توانید از مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید. البته بعدازاینکه آبگوشت پخت از این سبزی های معطر استفاده کنید تا این سبزی هاغذای تان را تلخ نکند.
- کرمانی های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می دهند. کرمانی های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می دهند.