20-07-2015، 16:04
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-07-2015، 16:10، توسط ρѕуcнσραтн.)
امیر حسین مقصودلو یا همون تتلوی خودمون با انتشار این عکس در اینستاگرامش گفت :
اينم از "تايمز يعنى همون نيويورك تايمز و "واشنگتون پست" كه ديگه اين دوتا خفن ترين در دنيا هستند ❤️? نميدونم چى بگم فقط اينو ميدونم كه همش لطف پروردگار و عشق شماست ❤️? خدايا شكر ❤️? خدايا صد هزار مرتبه شكر ❤️? ايشالا كه امروز عيدم هست ، مصاحبمون با اخبار بيست و سى ايران و پخش شبكه هاى خودمون هم راه ميوفته و دوستان نميذارن دشمن شاد شيم ❤️? من كوچيك همه ام به ابوالفضل و قول ميدم پر رو نشم ?? جان تتل ايندفعه پخش كنيد و يه عيدى به منو هوادارام بدين ❤️??? آشتى ، آشتى و تو ايران همه با هم آشتى ❤️?? ايشالا به اميد خدا، ما كه از خدامونه و باعث افتخارمون ❤️?6
اينم از "تايمز يعنى همون نيويورك تايمز و "واشنگتون پست" كه ديگه اين دوتا خفن ترين در دنيا هستند ❤️? نميدونم چى بگم فقط اينو ميدونم كه همش لطف پروردگار و عشق شماست ❤️? خدايا شكر ❤️? خدايا صد هزار مرتبه شكر ❤️? ايشالا كه امروز عيدم هست ، مصاحبمون با اخبار بيست و سى ايران و پخش شبكه هاى خودمون هم راه ميوفته و دوستان نميذارن دشمن شاد شيم ❤️? من كوچيك همه ام به ابوالفضل و قول ميدم پر رو نشم ?? جان تتل ايندفعه پخش كنيد و يه عيدى به منو هوادارام بدين ❤️??? آشتى ، آشتى و تو ايران همه با هم آشتى ❤️?? ايشالا به اميد خدا، ما كه از خدامونه و باعث افتخارمون ❤️?6
این یکیم گذاشت :
آقا حتى مجله هاى خارجى همه راجع به ويدئومون حرف زدن و خوده "ياهو" هم يه مقاله ى كامل راجع به ويدئومون گذاشته فقط و فقط لطف خدا و بعد به يارى و عشق شماست همه چى ، خودتونم ميدونيد ❤️? مگه ميشه ؟!؟ مگه داريم ؟!؟؟ بيارم ناپلئونيره ؟!؟؟ فدايى دارين ? آقا راستى عيدتووووووون مبارك ❤️???????????????6
بعدشم اضافه کنم که : تتلو تو دنيا جزو بالاترين گوگل سرچ ها و آپلودهاى يوتوب شد :|
تبریک ((: