امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آبالا:در هر پستی که پپ بخواهد،بازی میکنم

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ برای برپایی یک اردوی تدارکاتی این روزها در چین به سر می‌برد. در حاشیه این دیدار داوید آلابا به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

احساست بعد از ورود به چین:
-مسلما تا حدودی استرس داشتیم ولی پرواز راحتی بود و بعد از فرود استقبال فوق‌العاده‌ای از ما شد. نمی‌دانم چطور بگویم. واقعا صحنه‌های خاصی را در فرودگاه شاهد بودیم. فکرش را هم نمی‌کردم که در چین اینهمه به فوتبال آلمان علاقه نشان دهند. از اینکه فهمیدیم چنین حامیانی داریم، خوشحالیم و از همه آنها سپاسگزاریم.

هوای پکن:
-هوای خوبی بود و آنقدری که انتظارش را داشتیم گرم و شرجی نبود.

مصدومیت زانویت:
-دیگر هیچ مشکلی ندارم. می‌خواهم در فصل آتی تا جایی که امکان دارد بازی کنم و در پایان تیمم جایگاه نخست را از آن خود کند.

پست مورد علاقه‌ات:
-پست مورد علاقه من داخل زمین بودن است! هرجایی که مربی بگوید بازی می‌کنم. در خط میانی راحت‌ترم ولی می‌دانم که در پست‌های مختلفی توانایی بازی کردن دارم. فعلا مهم این است که تا جایی که می‌شود به میدان فرستاده شوم.

آسیب‌دیدگی ریبری:
-همه تیم پشتیبان فرانک هستند. ولی این را می‌دانیم که او روحیه بالایی دارد و خیلی خوب روی خودش کار می‌کند که استوار بماند. بهترین‌ها را برایش آرزومندیم و امیدواریم هر چه سریع‌تر به میادین بازگردد.
نقش جدیدت بعد از جدایی شواین‌اشتایگر:
-می‌خواهم با سبک بازی‌ام در جایگاهی قرار بگیرم که بتوانم مسئولیت بیشتری عهده‌دار شوم. رقابت زیادی بین بازیکنان بایرن وجود دارد که البته باعث رشد ما می‌شود.

نبود شواین‌اشتایگر:
-باستی داخل زمین یک بازیکن باورنکردنی برای ما بود. بیرون از زمین هم یک دوست خوب بود که به خود من وقتی جوان‌تر بودم و تازه به جمع حرفه‌ای‌های بایرن ملحق شده بودم بسیار کمک کرد.

آمدن احتمالی آرتور ویدال:
-او یک بازیکن بسیار بسیار خوب است. همه دیده‌اند که او طی سالیان اخیر برای یوونتوس چه کرده و چ دستاوردهایی به ارمغان آورده است. بازی او خاصیت تهاجمی دارد و در نبردهای تن به تن قدرتی کار می‌کند و با اینکه هافبک است اما در گلزنی خطرناک ظاهر می‌شود.

اهداف فصل آتی:
-هنوز راه درازی باقی است. می‌خواهیم خودمان را به بهترین نحو ممکن آماده کنیم تا به اهدافمان برسیم. ما همیشه هدفمان را قهرمانی تعیین کرده‌ایم، اما چنانچه بخواهیم تاریخ‌ساز شویم باید انگیزه خود را چندین برابر کنیم.

رابرت لواندوفسکی:
-آدم بامزه‌ای و خوش‌مشربی است که می‌توان از مصاحبت با او لذت برد. او برای ما گل‌های زیادی به ارمغال آورده و من امیدوارم فصل بعد بتواند آمار گلهایش را بیشتر از قبل کند.
.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طارمی: بازی با ریوآوه برای من بازی خاصی بود.
  خاطره‌بازی با مهاجرانی درباره بازی ایران و فرانسه/ تقابل پلاتینی و ستاره‌های ایران +
  نویمایر: بازی در استقلال مثل بازی در بارسلونا بود
  پیش بازی اسپانیا و چک در بازی های یورو
  مطهرى:منصوریان‌بخواهد‌با‌افتخار به‌استقلال‌میروم
  تیاگو: اگر بایرن مونیخ بخواهد مانند مسی پنالتی بزند، مانند پیرس و هانری خراب خواهد کر
  بازی با استقلال مهمترین بازی ماست
  کی‌روش: بازی سوئد بازی خداحافظی من است
  بازی ایران ـ سوئد سومین بازی پرتماشاچی فرندز
  فیروز کریمی : پرسپولیس عادت دارد دو بازی دو بازی ببازد!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان