هنديها عاشق غذاهايي هستند كه با فلفل و سبزي درست ميشود. آرتي هم يك هندي اصيل است؛ براي همين دلش ميخواهد دوستداران غذاي هندي خوراك فلفلدلمهاي را با دستور ويژه او درست كنند.
مواد لازم
2 عدد فلفل دلمهاي بزرگ
چند شاخه برگ گشنيز
1 عدد پياز متوسط
4/3 پيمانه نارگيل خردشده
1 قس تمبر هندي
1 قس تخم خردل
2 /1 قس تخم گشنيز
2/1 قس كنجد
4/1 پيمانه بادام زميني
نمك، فلفل قرمز تند تازه و روغن به ميزان دلخواه
برگ گشنيز براي تزئين
طرز تهیه:
1. فلفلدلمهايها را خرد كنيد بهطوريكه تكههاي خردشده درشت باشندو كنار بگذاريد، پياز و برگهاي گشنيز را هم خرد كنيد.
2. در يك تابه كمي روغن بريزيد و پياز و فلفل دلمهاي را بهطور جداگانه كمي تفت دهيد. سپس آنها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد.
3. نارگيل خردشده را همراه با بادام زميني، فلفل قرمز تازه و تمبر هندي كمي بكوبيد. آنها را در ظرفي بريزيد، به ميزان لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد تا خمير بپزد و آب آن کشیده شود.
4. دوباره در تابه كمي روغن بريزيد و كنجد،تخم گشنيز و تخم خردل را تفت دهيد. حالا پياز و فلفل دلمهاي و بقيه مواد را اضافه كنيد. غذا را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگهاي گشنيز تزئين كنيد.
مواد لازم
2 عدد فلفل دلمهاي بزرگ
چند شاخه برگ گشنيز
1 عدد پياز متوسط
4/3 پيمانه نارگيل خردشده
1 قس تمبر هندي
1 قس تخم خردل
2 /1 قس تخم گشنيز
2/1 قس كنجد
4/1 پيمانه بادام زميني
نمك، فلفل قرمز تند تازه و روغن به ميزان دلخواه
برگ گشنيز براي تزئين
طرز تهیه:
1. فلفلدلمهايها را خرد كنيد بهطوريكه تكههاي خردشده درشت باشندو كنار بگذاريد، پياز و برگهاي گشنيز را هم خرد كنيد.
2. در يك تابه كمي روغن بريزيد و پياز و فلفل دلمهاي را بهطور جداگانه كمي تفت دهيد. سپس آنها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد.
3. نارگيل خردشده را همراه با بادام زميني، فلفل قرمز تازه و تمبر هندي كمي بكوبيد. آنها را در ظرفي بريزيد، به ميزان لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد تا خمير بپزد و آب آن کشیده شود.
4. دوباره در تابه كمي روغن بريزيد و كنجد،تخم گشنيز و تخم خردل را تفت دهيد. حالا پياز و فلفل دلمهاي و بقيه مواد را اضافه كنيد. غذا را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگهاي گشنيز تزئين كنيد.